avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU LOCUINTA!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU LOCUINTA!

Locuiesc impreuna cu mama mea. Tata a decedat de o luna. Nu s-a facut succesiune, toate actele locuintei sunt pe numele mamei si tatalui. Fratele ne-a reclamat la politie ca vrea sa primeasca cheie de la casa. Un politist incearca sa ne lamuresca sa-i dam cheie. Dar din cauza ca fratele este foarte violent nu dorim sa-i dam cheie. Ne-a amenintat cu deschiderea unui proces penal, este posibil?
Cel mai recent răspuns: nutica , utilizator 09:44, 17 Martie 2010
Multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspund penal? eu_bazatu eu_bazatu ce se poate intampla,in cazul in care,eu,fiul proprietarei apartamentului,am schibat butucul d ela usa,si nu il mai lasa pe fratele meu sa intre in casa,am ... (vezi toată discuția)
Locuinta in apartament in devalmasie Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Cer scuze dac sriu ceva gresit, sunt italian. Am cumparat o apartament impreuna cu fosta concubina mea, si am trecut pe numele ei. Dupa ceva ani de zile, ea ... (vezi toată discuția)
Probleme acces locuinta Utilizator2889 Utilizator2889 Buna ziua! Tata a murit anul trecut in iunie, iar noi (3 frati si 1 frate decedat cu 2 copii lasati in urma) nu am facut inca succesiunea. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)