avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concubinaj - cum recuperez suma imprumutata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concubinaj - cum recuperez suma imprumutata?

Buna,

Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am locuit impreuna cu un barbat 5 ani, la un moment dat i-am imprumutat 6000 lei dar fara martori. Acum ne-am despratit ,dar banii nu vrea sa imi mai dea inapoi... el spune sa consider ca i-am platit chirie. #-o
El nu trebuia sa platesca impozit daca m-a tinut in chirie catre stat?


Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:33, 18 Martie 2010
Si eu ma indoiesc ca vor recunoaste ceva.

Aveti facturile/chitantele pt ce ati cumparat?
suma de bani pe care i-ati imprumutat-o nu cred ca o sa mai recuperati . nu aveti nici un fel de dovada ca i-ati dat banii respectivi .
in ceea ce priveste bunurile mobile pe care le-ati achizitionat in perioada concubinajului , si dvs. aveti dreptul la acestea .
de asemenea, daca s-au adus imbunatatiri imobilului fostului concubin in perioada cat ati locuit impreuna , puteti fi despagubita.
indicat ar fi sa mergeti pt. o consultatie juridica la un avocat din localitatea de domiciliu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere..? posibil santaj? Maria_v7 Maria_v7 Am imprumutat o suma de bani fostului prieten (cu care am avut o relatie de lunga durata) chiar inainte de a ne desparti.Acum refuza sa-mi restituie suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumut persoana fizica coneofcold coneofcold RECUPERARE IMPRUMUT PERSOANA FIZICA La inceputul acestui an am imprumutat o fosta iubita cu o suma de bani semnificativa (as spune chiar mare) de care avea ... (vezi toată discuția)
Ce poți face atunci când concubina te înșală și te lasă cu un împrumut la bancă ? Daredevil14 Daredevil14 Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca (ING - nevoi personale ) pentru a o ajuta pe concubina mea care nu putea sa faca acest imprumut. ... (vezi toată discuția)