avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare pv nesosit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare pv nesosit

buna ziua,
am fost oprit de politie cu depasire de viteza, am cerut sami arate verificarea metrologica a radarului dar politistul a refuzat ceea ce am precizat si la mentiuni. nu am vrut sa semnez pv si il satept si dupa 30 zile. mentionez ca am primit 90 zile de suspendare permis, si au trecut deja 30 zile. cum pot contesta pv pentru a putea conduce din nou?
multumesc mult! m-am lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamație întârziere comunicare pv Msrius Msrius Cum pot reclama întârzierea intenționată a agentului de circulație de a nu binevoi să trimită procesul verbal pe care am refuzat sa-l semnez, am nevoie ... (vezi toată discuția)
Este acesta motiv de anulare pv? x2chrism x2chrism buna ziua, va deranjez cu o intrebare, am gasit adresa Dvs de email pe site-ul amendaro.wordpress. La data de 10.03.2016 am primit o amenda la Politia ... (vezi toată discuția)
Proces verbal neprimit sith sith 1. E valabila inregistrarea facuta de un radar amplasat pe o masina aflata in mers? Mi-a fost retinut permisul (90 zile)pentru conducere in localitate cu ... (vezi toată discuția)