Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
imi va fi foarte greu sa plec capul pentru ca el sa-si retraga plangerea. ar insemna sa ma recunosc vinovat de un scandal provocat de el. singura vina, pe care am si recunoscut-o, este ca din toata inclestarea aceea in care eu incercam sa ma eliberez si sa ma apar, el s-a ales cu un ochi vanat (l-am lovit cu sacul, cu vre-o parte a mainilor... nu stiu; stiu ca la un moment dat l-am vazut cu partea de jos a ochiului vanata). dar la cat de agresiv era nici telefon la politie nu puteam sa dau. ca sa-i zic "piua sa dau un telefon?". voi merge pana in panzele albe cu declaratia mea. ma cred ...bine. nu ma cred ..aia e. daca se merge pe principiul "doritului" la testul cu poligraful nici martora nici cel care m-a reclamat nu vor "dori". 100%. martora nici nu a venit atunci la politie, asa ca au avut timp suficient a se puna de acord in declaratii. iar daca nu ma cheama politia la o discutie n-am cum sa "ma confrunt" cu ei. ma gandesc sa incerc sa gasesc dovezi ca e recalcitrant si violent. e cu siguranta acel "ceva" care ne deosebeste si poate va arata adevarata cauza a plangerii. faptul ca el a fost la scoala sa ceara pedepsirea copilului meu (in urma conflictului de pe strada) poate dovedi ceva in instanta? inca ceva.... cam care e tariful pentru un avocat intr-un caz ca asta?