avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ENERGIE VERDE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ENERGIE VERDE

cat plateste Transelectrica pe 1kwh de energie verde celui care a produs-o si i-a funizato?
Cel mai recent răspuns: kwfoorester , utilizator 11:16, 23 Martie 2010
....ar fi foarte mult d comentat pe aceasta tema...deocamdata in Romania nu este prea clar....studiati Lg 220/2008 ..care inca nu are norme de aplicare si va veti convinge...va dau doar un exemplu: in lg se specifica f clar ca ptr energia produsa din energie solara se dau 4 certificate verzi ptr fiecare Mwh+ alte sume[ vezi www.opcom.ro , si nu este adevarat...de moment se aplica disp. art. 6 alin. (3) din HG nr. 1479/2009 asa ca....trageti concluzia...
....ptr eoliana exista o cerere de cel putin 14 000 Mwh dar reteaua de transport electricitate din Romania nu poate suporta decat 4 000 MWh ...
va multumesc pentru raspuns...am sa citesc ceea ce mi-ati recomandat...o zi frumoasa :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

'' sufocati '' de petrol ! = poluare ! cand trecem total '' pe verde '' ?? ContSters205490 ContSters205490 De '' ceva '' TIMP am devenit TOTAL dependenti de Energie !! Suntem zilnic '' sufocati '' de Petrol ; de pretul lui si al ... (vezi toată discuția)
Stalpi de inalta tensiune pe proprietatea mea - despagubiri? catutza_picor catutza_picor am cumparat un teren,,,intravilan,cu o retea de analta tensiunie,care cuprinde 3 stalpi de beton si unul tip sonda care ocupa an jur de 20.. 30 de metri ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)