avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen magistratura pt cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen magistratura pt cei cu 5 ani vechime

Are cineva idee cand e urmatorul examen de admitere in magistratura pentru cei care au minim 5 ani vechime (pe post)?
Se zvoneste c-ar fii prin toamna.
Are cineva o data mai exacta?:) Sau un site unde as putea afla?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: clodine , utilizator 16:08, 19 Februarie 2007
Sa nu-ti para rau ca ai schimbat cartile. La examenul din 10.12.2006 speta la civil si procesual civil a fost din cursul lui Deak - Contracte. Atentie si la CEDO ca cer la examen si paragraf si alianiat. E teroare la CEDO ! Am luat note destul de bune la celelalte, dar CEDO 0,45, asa ca ma inscriu la urmatorul.
Bafta multa!
La CEDO si eu am avut probleme.... Nu cad deloc pe logica lor#-o macar de-ar stabiliza-o:((

Stiti cumva, s-o da grila? Ca daca e asa.... :((:((
Am vazut grilele de acum - 4 feb - de la promovare..... Offf..... iara n-o sa am vacanta.....
Nu am vazut grilele. Dar eu ziu sa nu ne lasam. In 1997 am luat la procurori si mi s-a anulat rezulatatul examanelui dupa 1 an, in baza unei legi ... abrogate. Sper sa reusesc sa ajung la performanta de atunci. Mai vorbim!
Nicule, am vazut ca inveti.
Sa ai spor si iti tin pumnii! ;)
Saru' mana!:">

Si daca s-ontampla minunea, promit ca-ncerc sa nu ma dezic de avocatura#-o
:)):))

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)