avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen magistratura pt cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen magistratura pt cei cu 5 ani vechime

Are cineva idee cand e urmatorul examen de admitere in magistratura pentru cei care au minim 5 ani vechime (pe post)?
Se zvoneste c-ar fii prin toamna.
Are cineva o data mai exacta?:) Sau un site unde as putea afla?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: clodine , utilizator 16:08, 19 Februarie 2007
....adika asteptzi 5 ani dupa terimnarea stagiului?...ca eu sunt mai blonda....sau se iau in calcul la vekime si anii de stagiu...:-/:D
k se pune ani sau nu se pune ani o sa vezi u
pentru tine poate ar trebuie sa nu se pune ani stagiu, ba mai mult sa se mai adauga vreo 5 ani

kum e ? e bine asa ?
Trebuie sa ai 5 ani de vechime juridica, adica se pun si anii de stagiatura.
Se calculeaza de la data intrarii in Barou.
..da...ma..rog...satisfacuta..de.raspuns...dar..cine...stie pana cand pot sa dau si eu.......mor cu avocatura de gat.......ma..rog sau poate o sa devin super tare.......:D;)
..da...ma..rog...satisfacuta..de.raspuns...dar..cine...stie pana cand pot sa dau si eu.......mor cu avocatura de gat.......ma..rog sau poate o sa devin super tare.......:D;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Amanare concurs admitere in magistratura noiembrie 2010 mario33 mario33 CSM-ul a anuntat ca este posibil ca anul acesta, in contextul situatiei economice a tarii sa nu se mai organizeze concurs de admitere in magistratura. Cine ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)