avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut specialist intre specialisti in dreptul muncii!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut specialist intre specialisti in dreptul muncii!

Doresc sa fiu reprezentat de un specialist intre specialisti in dreptul muncii, curajos, stapan pe arta pledoariei, intr-o actiune de contestatie in anulare ce ar putea fi comparata cu o misiune imposibila!
Cel mai recent răspuns: daco16 , utilizator 03:03, 28 Ianuarie 2007
Multumesc din nou pentru interes. Am un litigiu de munca atipic. Vreau sa demonstrez doar adevarul, ca am fost lucrat cu "manusi albe". De aceea e nevoie si de un foarte bun pledant care stapaneste procedura civila, nu numai de un excelent cunoscator al legislatiei muncii. Dupa cum probabil stiti e nevoie si de prestatie artistica in fata instantei. Platesc onorariu de succes.;)
Daca porniti din start cu 1% sanse de castig... poate sa fie si Superman avocatul ca...
Sa-ti spun eu cum e cu prestatia artistica din instanta...
Nu se face pentru procesul pentru care a venit, ci pentru cele care vor veni;), adica se "presteaza" pentru viitorii clienti si nu pentru judecator - acesta oricum, la cate dosare are si chef sa le solutioneze, numai la prestatii artistice nu-i e atentia.
X-(Te inseli daca crezi ca un proces se castiga pe prestatie artistica in fata instantei! Solutia se da pe ce este scris la dosar nu pe vorbe frumoase! Daca face recurs instanta superioara nu cerceteaza dosarul pe vorbele frumoase spuse in sala ci pe probele din dosar!
....Daca porniti din start cu 1% sanse de castig....Va asigur ca am sanse mai mari de 1%....B-)

....Solutia se da pe ce este scris la dosar nu pe vorbe frumoase!....Ar fi minunat sa se intample intotdeauna asa!Realitatea ne demonstreaza din pacate altceva de foarte multe ori....:O

...pentru judecator - acesta oricum, la cate dosare are si chef sa le solutioneze...Trist dar adevarat, cel putin la TMB spetele sunt de ordinul zecilor, cand sa mai apuce si biata instanta sa le parcurga si sa le mai si inteleaga:-/

Revin la tema mesajului: se gaseste cineva care sa faca fata criteriilor solicitate pentru a ma reprezenta?;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pledant sau consilier AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Cine astiga mai mult in Romania si de ce dintre cele 2 categorii? Cine rezolva de fapt problemele avocatul pledant sau consilierul care inormeaza in timp util ... (vezi toată discuția)
Sanse castigare autoritate parinteasca drmon drmon buna ziua. ma numesc Raluca D. si am o intrebare: in anul 2008, m-am casatorit iar in 2009 s-a nascu fetita mea. dupa nastere am facut o depresie postnatala, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - abuz politie - proces - abuz judecatori cristi_boy cristi_boy Buna ziua! Am descoperit din greseala acest site. Este minunat. Problema mea: 1. sunt din Galati, am permis de 12 ani, am plecat cu niste prieteni pana ... (vezi toată discuția)