avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai plateste paza padurii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai plateste paza padurii?

O persoana a fost pusa in posesie cu un hectar de padure in anul 1995.in urma unor intemperii ca vant puternic padurea a fost doborata si a fost exploatata in anul 2001.Practic nu mai exista nici un copac.Anul acesta se solicita de catre ocolul silvic sa incheie un contract de paza in caz contrar vor aplica sanctiuni. Despre ce paza mai poate fi vorba cand nu mai exista nici un copac?
se pare ca si padurarii fac parte din tara aceasta si au cam ramas si ei fara fonduri.Oricum,nu au temei legal de a va amenda daca nu participati cu fonduri la angajarea serviciului de paza...:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)