avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Este valabila atestarea unui consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Este valabila atestarea unui consilier juridic?

Consilierul juridic poate atesta o ,, Declaratie de asociat si administrator? " De ce Judecatori de la ORC Ilfov nu fac diferenta de asa ceva si cei de la Bucuresti fac? Unde ma pot documenta pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Carmen91 , utilizator 20:34, 19 Aprilie 2010
Cunoasteti cumva daca se accepta la vreun ORC din tara declaratiile atestate de consilierii juridici?
Da, la ORC Ilfov am depus foarte multe astfel de acte si au fost acceptate, eu inital am crezut ca am uitat sa o depun si am fost la ORC Bucuresti la cel de al 2-lea termen cu aceeasi ,, Declaratie...'' pe care au respins-o.
Multumesc celor care mi-au raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota interna elidora elidora Pot refuza sa primesc o nota interna? Si poate juristul sa primeasca si atributii de casier incasator? Din lipsa de personal,o zi pe saptamana suntem ... (vezi toată discuția)
Un consilier juridic poate sa ateste acte pentru orc? just.rain just.rain Poate un consilier juridic angajat cu cim la o firma sa faca atestarea necesara anumitor acte pentru Registrul Comertului sau trebuie neaparat atestare ... (vezi toată discuția)
dispozitie achizitii publice ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua. Mi-a fost delegate prin dispozitia de catre Primar si achizitiile publice respectiv- incheierea contractelor si achizitii publice( asa scrie in ... (vezi toată discuția)