avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schita apartament incorecta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schita apartament incorecta

Buna ziua!
In anul 2008 mi-am cumparat un apartament cu 2 camere in faza de proiect iar in anul 2009 l-am intabulat.Anul acesta, in 2010, am cerut de la OCPI schita apartamentului si am ramas surprinsa sa constat ca schita nu corespunde deloc cu compartimentarea apartamentului iar suprafata trecuta la cadastru este de 39,45 mp pe cand suprafata reala a apartamentului e de aprox. 60 mp. Problema e ca nici in actul de vanzare cumparare notarul nu mi-a trecut suprafata apartamentului si nici cota parte.
Am facut o sesizare la seviciu urbanism din cadrul primariei si mi-au raspuns ca este responsabilitatea OCPI. Am facut petitie si la OCPI iar raspunsul lor a fost ca responsabil este persoana care a intocmit documentatia, care este o persoana fizica autorizata.
Ce pot face pt a mi se face schita conform cu compartimentarea apartamentului si sa-mi fie inregistrata toata suprafata apartamentului?
Cel mai recent răspuns: lavitahi , utilizator 23:44, 29 Martie 2010
adreseaza-te acelui PFA sa iti refaca schita,de la el va pleca din nou circuitul hartiilor,daca refuza fa-i o plangere penala .
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Suprafața apartamentului este mai mică decât în actul de proprietate anthynidiany anthynidiany Vrem să vindem un apartament și am făcut documentația cadastrală. În urma măsurătorilor a reieșit o diferență de 1,40 mp. Apartamentul are utili 72 ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)