avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pe 1 aprilie probabil ne ies si noua decretele
Sincer sa fiu, astea le-am vazut si eu. Dar mi se parea ca nenea marghidan vorbeste de ceva "inside information":D
Daca la Administratia Prezidentiala informatiile "rasufla" sambata seara catre diversi "maghirani" in acest mod, inseamna ca ceva nu e in regula acolo, iar Presedintele si administartia sa au o problema "inside" si poate ar trebui facuta o sesizare in acest sens.

De aceea, eu zic ca ar fi bine pentru toata lumea sa nu se adevereasca nimic din rautatile acestui domn.
eu zic ca la cum l-am tratat si daca ar stii mai multe tot nu o sa ne spuna... daca e adevarat acum chiar se caieste ca ne-a spus si atat
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
sendre, utilizator
Colegi,nu mai ascultati toate aberatiile acestui domn,care sambata seara in loc sa fie in bar e pe la Presedinte!!!
Mai Marghidane,daca ti-as spune ca sunt Elena Udrea,ai prefera ca sambata seara sa iesim la o cafea,in loc sa stai pe forum si postezi numai tampenii???

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)