Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
AM RECTIFICAT MAI SUS. ªI NIMENI ÎN AFARÃ DE MINE NU A FÃCUT GREªEALA DE CARE ZICI TU.
scrieti decizii de casare... si va referiti pe larg la decizii pronuntate in apel, in ....mama ma-sii
artax a scris:
M-at naucit!!! Cred ca trebuie sa reiau de la definitia infractiunii...:((...sau de la izvoarele dreptului
hai sa va naucesc de tot
Încheierea prin care instanţa a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale, a dispus suspendarea judecăţii până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate şi a menţinut arestarea preventivă a inculpatului, conform art. 303 alin. (6) C. proc. pen., nu este supusă căii de atac a recursului sub aspectul dispoziţiei privind admiterea cererii de sesizare a Curţii Constituţionale şi suspendarea judecăţii până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate, ci numai sub aspectul dispoziţiei privind menţinerea arestării preventive de către prima instanţă şi instanţa de apel.
I.C.C.J., secţia penală, decizia nr. 778 din 5 martie 2009
M-at naucit!!! Cred ca trebuie sa reiau de la definitia infractiunii...:((...sau de la izvoarele dreptului
si pe la mine prin sat tot asa-i!=D>
camicris a scris:
artax a scris:
hai sa va naucesc de tot
Încheierea prin care instanţa a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale, a dispus suspendarea judecăţii până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate şi a menţinut arestarea preventivă a inculpatului, conform art. 303 alin. (6) C. proc. pen., nu este supusă căii de atac a recursului sub aspectul dispoziţiei privind admiterea cererii de sesizare a Curţii Constituţionale şi suspendarea judecăţii până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate, ci numai sub aspectul dispoziţiei privind menţinerea arestării preventive de către prima instanţă şi instanţa de apel.
I.C.C.J., secţia penală, decizia nr. 778 din 5 martie 2009
iata ce am inteles eu dupa 1 an de tocit creierii:
incheieriile prin care instanta de apel retine cauza spre rejudecare sau decizia prin care trimite cauza la prima instanta spre rejudedcare pot fi atacate cu RECURS DOAR ODATA CU FONDUL.
incheirile prin care instanta de recurs caseaza cu retinere sau cu trimitere spre rejudecadare nu sunt supuse recursului.
acum spunet-mi voi, daca am inteles bine ca ma apuca draci pe procedura asta, fie ea penala sau civilaX-(