avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
VATAMARE DIN CULPA
RILUL cu cond.auto !!! la OUG 185/2002 nu e prevazuta ca infractiune conducereea in stare de ebrietate, numai cea avand imbibatie peste limita
- daca e concomitent in stare de ebrietate + imbibatie peste limita = CONCURS REAL cu conducere avand imbibatie peste limita
daca e in stare de ebrietate, cu imbibatie SUB limita = INFRACTIUNE UNICA 184 C.P.
- daca nu e in stare de ebrietate dar are imbibatie alcoolica = 184 al.3 (11/60 zile ingrijiri) sau 184 alin.4 (urmarile prev. de art/. 182) IN CONCURS CU CONDUCEREA CU IMBIBATIE ALCOOLICA
LIPSIRE DE LIBERATE IN MOD ILEGAL

daca depaseste timpul necesar realizarii continutului unei alte infractiuni (ex. viol, talharie) = CONCURS REAL cu acea infractiune
daca e limitatat la timpul necesar = E ABSORBITA IN CONTINUTUL INFRACTIUNII

189 alin.4 - actele pregatitoare se sanctioneaza ca TENTATIVA

189 ALIN. 2 (cand se cere un folos material in schimbul eliberarii ) = ABSOARBE SANTAJUL

TE-AI LÃMURIT CUM E CU PROFANAREA DE MORMINTE ÎN CONCURS CU OMORUL? EU NU.
la procedura civila, executarea silita a obligatiei de a face si de a nu face din ce le-ati invatat? boroi imi da dureri de cap teribile.
allyssa a scris:

la procedura civila, executarea silita a obligatiei de a face si de a nu face din ce le-ati invatat? boroi imi da dureri de cap teribile.
BOROI. COD. BÂRSAN

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)