salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pt. clasament.
Eu am spus deja ca am 8,10 la procurori (Dr. Tr. Severin).
pe tren am venit cu 1 fata (Dr. Tr. Severin) care avea 7,50 si un baiat (Resita) care avea la fel 7,50. Ambii sunt la procurori.
Felicitari tuturor care au dat acest examen.
si eu daca se intra cu medie peste 8 la procurori si nu prind, ma apuc din nou de invatat dar pentru ianuarie mai intai.
in orice caz nu trebuie pierduta speranta.
multumiri celor care au postat pe acest forum, si ne-au ajutat mult, in special ZZMAN.
Buna ziua! Felicitari tuturor celor care au sustinut acest examen! Va adresez o rugaminte celor care urmaresc acest forum dar nu sunt inscrisi pe el. Comunicati cei care aveti note peste 7 rezultatele voastre sa putem intocmi un clasament. Va rog sa analizati faptul ca stand si asteptand sa vedeti ce note au ceilalti nu va puteti evalua sansele de reusita, deoarece pot sa fie 50 de candidati cu nota 7,5 ca exemplu. Va multumesc si in acelasi timp va doresc sa intrati toti care aveti nota peste 7!
suceava/jude/7,35