avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
cred ca nu putem compara un examen cu altul. de exemplu, in martie 2009 s-a intrat cu 7,95 ultima nota la judecatori, iar la examenul urmator, in noiembrie 2009 s-a intrat cu 7 si nu s-au ocupat toate locurile. cei din noiembrie anul trecut care si-au calculat nota 7 nu cred ca aveau vreo speranta sa intre si totusi au intrat. deci cred ca nimic nu e pierdut pana nu vedem rezultatele oficiale. daca nu intram, asta e, mai incercam in martie 2011.
zvonuri din astea cum ca nu s-ar organiza examenul din lipsa de fonduri au fost o gramada si cu privire la examenul ce tocmai l-am sustinut, in concluzie eu nu mai cred toate inventiile pe care le aud. in decembrie ar trebui sa se publice programul pt anul viitor.
ElenaIB a scris:

astazi auzii ca s/ar fi dat zilele astea o ordonanta de guvern prin care s/ar fi eliminat obligatia de a sta 3 ani de zile acolo unde ai prins post.stie cineva ceva?

Intra pe juridice.ro! Chiar astazi a scris cineva ca propunerea de abrogare a alin.14 Art.33 a trecut de comisia juridica din senat (a fost adoptata in Camera Deputatilor)! Avem speranta ca cel mai tarziu prin luna februarie anul viitor sa scapam si de interdictia asta. Eu una abia astept!
ElenaIB a scris:

astazi auzii ca s/ar fi dat zilele astea o ordonanta de guvern prin care s/ar fi eliminat obligatia de a sta 3 ani de zile acolo unde ai prins post.stie cineva ceva?

Nu e ordonanţă a guvernului, e vorba despre asta:

Propunerea legislativă privind modificarea Legii nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor (Pl-x 404/2010) - lege organică
Prima Cameră sesizată - data la care se împlineşte termenul constituţional pentru dezbatere şi vot final 15.10.2010

Propunerea comisiei, de respingere a iniţiativei legislative, nu a întrunit numărul necesar de voturi (vot final din 5.10.2010) şi ca urmare s-a hotărât dezbaterea pe articole într-o şedinţă ulterioară, potrivit art.104 alin.(3) din Regulament.

În urma dezbaterilor care au avut loc în şedinţa din data de 12 octombrie şi potrivit art.104 alin.(3) din Regulament se supune votului final adoptarea propunerii legislative.
Termenul pentru dezbatere şi vot final fiind depăşit, propunerea legislativă se consideră adoptată, în conformitate cu prevederile art.75 alin.(2) din Constituţie şi ale art.113 din Regulamentul

Într-adevăr, propunerea a trecut de Camera Deputaţilor, cu avizul favorabil al CSM.
Cam liniste...nimeni nu reactualizeaza lista la procurori?..sa fim si noi cu listele la zi.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)