avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Pentru: costin.georgian.1. De unde deduci tu ca ma bucur? Sau semnul exclamarii la tine e bucurie!
2. De magistrati care se arunca pe fereastra ai auzit? Dar de magistrati care se sinucid dupa o luna de la numire in perioada de pregatire la INM ai auzit? Dar de magistrati care ies in pielea goala ai auzit? Nu?
Dar dupa conceptia ta crezi ca oricine care a invatat ani si ani merita oricum sa intre!
Din punctul meu de vedere testul asta ar trebui facut inainte!
Apropo: Forumurile sunt libere, la examene se inscrie fiecare de cate ori vrea si cat vrea iar eu am primit de fiecare data ce am meritat! La cat de repede te pripesti tu in a cataloga un om consider ca tu esti cel necopt si care nu merita sa ajunga vre-odata magistrat! Ca avocat ma intalnesc in fiecare zi cu cei intrati si ma mir cum de unii nu au picat la testul psihologic! Acelasi succes pe care mi-l doresti tu mie iti doresc si eu tie si dupa cum spui tu inzecit!
Inca o intrebare: Cei cu 7,40 nu merita si ei o sansa? Ei sunt cei care poate se bucura nu crezi?
Mai MedEx, mai schimba si tu placa.
Acelasi raspuns pe toate threadurile?
Seama ingrijorator de mult cu asta:
b]MedEx a scris:

Pentru davegahan: de unde ai dedus ca ma bucur? Din ce am scris nu reiese! Sau semnul exclamarii este bucurie pentru tine? In fine si asta spune multe despre tine! Poate chiar tu nu meriti sa ajungi magistrat! Te pripesti! Judeci oamenii rapid si cred ca nu ai o experienta de viata prea mare! Apropo de cei intrati deja si aflati deja in functii, ai vazut cumva „nebuni” care judeca in prezent? Sunt deacord sa pice toti care merita indiferent de cat au invatat chiar si eu daca nu sunt normală! La mine sunt unii magistrati anormali ! Unii care au iesit in pielea goala afara s-au au sarit de la etaj!
Dar dupa conceptia ta si a altora daca a luat examenul saracul ”cu probleme psihice” merita toate functiile din lume ca doar a invatat ani si ani!
Mediteaza la asta si nu te arunca ca fata la maritat!

Have a word with yourself!
felicitari tuturor celor admisi! si bafta multa la reexaminare, stati linistiti sigur vom fi echipa completa, sunt convinsa, va tinem pumnii stransi si va fi bine!
MedEx a scris:

Inca o intrebare: Cei cu 7,40 nu merita si ei o sansa? Ei sunt cei care poate se bucura nu crezi?

Poate ca cei cu 7,40 se bucura. Dar sunt convins ca, daca sunt oameni cu bun simt, o fac cu discretie si cu oarecare strangere de inima.
Spre deosebire de tine.
Una e sa iei ce-ti ofera viata, alta e sa dansezi pe mormantul altuia.
Se cheama decenta.
Ție ți-am raspuns dincolo si era logic lui sa-i raspund aici! Dar de.... vezi ca am mai scris pe vre-o doua site-uri cauta si acolo!
Daca aveai 7 in loc de 6,90 acum erai mai putin inversunat draga!
Tocmai de lucrurile astea nu vorbeste nimeni! Daca nici aici nu poti vorbi.....! Suntem niste mincinosi si ne ascundem fața de politețuri!
Aproape la fiecare examen au fost norocosi! Ba din cauza lipsei reputatiei ba renuntatori ! Mie oricum nu-mi profita si stii bine! Si atunci tu care stii ca nu-mi profita, de unde crezi tu ca ma bucur de situatie ? Ti-am explicat dincolo ce cred!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)