avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
S#-otiti ca in martie un candidat a fost respins pentru neindeplinirea conditiei de buna reputatie?!!!
Da am auzit.Acum nu stiu daca este adevarat,tot din auzite se pare ca ar fi castigat in instanta si acum este magistrat.
Sunt trei cazuri (de care stiu eu) care au castigat in instanta impotriva deciziei CSM de a nu-i valida din cauza unei amenzi administrative aplicata cu peste 6-8 ani in urma. Cu toate ca, acum exista practica in acest sens, in continuare se merge in aceasta directie. Oare e chiar atat de importanta jurisprudenta ICCJ??? (la examenul nostru am vazut ca e foarte importanta)#-o
Apropo...cei in cauza sunt magistrati.
S-a afisat ordinea de zi la cele doua sectii pe data de 27, dar nu intra in discutie validarea noastra. Poate saptamana viitoare, asa ca...mai e de asteptat. Din cate stiu, ne cheama la repartitie abia dupa ce, cele doua sectii valideaza rezultatele de la psiho si "buna reputatie".
cred ca nu au primit raspunsurile de la Inspectoratele de Politie Judetene, desi ma indoiesc......
Ok, merci. sper sa nu mai avem surprize neplacute si sa ne intalnim cu totii la repartitie.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)