avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pt. geoluc. d/nule judecator imi cer scuze, am avut impresia ca esti procuror, data viitoare nu mai fac
@geoluc: testarea psihologica scrisa data la INM e mic copil pe langa testele psihologice pe care le-am dat la ISU .. alea chiar au fost grele si epuizante
deci nici vorba sa fiu marcat :))
doar ca, din motive strict personale, mie imi convine aceasta amanare :p
dragi colegi, trebuie sa facem haz de necaz, cred ca e bine sa mai si glumim , asa ca ELENAI B, nu trebuie sa iti ceri scuze
11 februarie 2011

COMUNICAT

Consiliul Superior al Magistraturii prezintă, în traducere şi facsimil, mesajul primit din partea domnului Vito Monetti, preşedinte MEDEL (Magistrats Européenes pour la Démocratie et les Libertés) prin care se exprimă îngrijorarea legată de perpetuarea stării de incertitudine privind reaşezarea în termeni de normalitate a activităţii Consiliului.

PROCUROR GEORGE BÃLAN

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)