salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Poz. 52 procurori, 8 ani si 8 luni vechime. In privinta optiunii avand in vedere pozitia mea sustin punctul de vedere exprimat de april, e dificil sa spun pt. ce as opta in conditiile in care sunt colegi care nu si-au exprimat inca optiunea. Noi cei de la finalul listei cred ca vom fi nevoiti sa luam ce ramane. O sa incerc un Turnu Magurele intrucat nimeni nu l-a ales inca. In caz contrar cel mai probabil o sa fiu colega de suferinta cu Sendre la Bistrita.
O seara buna si ganditi pozitiv cred ca in acest stadiu nimeni nu se mai poate gandi la concurenta, suntem cu totii in aceiasi oala. Conteaza sa fim sinceri in primul rand cu noi, si e bine sa ne cunoastem pe cat posibil date fiind imprejurarile. Sper sa dea cafeaua judecatorii !
Chiar daca Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara e un loc ideal pentru ,,a muri ingropat printre dosare'' (conform statisticilor CSM publicate pe site) unde zilele de weekend sunt zile lucratoare, sunt originar din Timisoara asa ca ordinea mea de preferinta este urmatoarea:
Timisoara/Resita/Caransebes/Oravita.