avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
pentru colegul respins la procurori...informeaza/ te despre dosarul 910/44/2010 al Curtii de Apel Galati unde s/a hotarat:"PRON. 14.12.2010 HOT. 268 - ADMITE ACŢIUNEA . ANULEAZÃ HOT. 1741/13.05.2010 A C.S.M. - SECŢIA PENTRU PROCURORI. CONSTATA INDEPLINIREA DE CÃTRE RECLAMANT A CONDIŢIILOR LEGALE PENTRU A OCUPA FUNCŢIA DE PROCUROR. OBLIGÃ PÂRÂTUL C.S.M. SÃ VALIDEZE REZULTATE OBŢINUTE DE RECLAMANTLA EXAMENUL DE ADMITERE ÎN MAGISTRATURÃ ,DIN 21.03.2010 ªI SÃ PROPUNÃ PREªEDINTELUI ROMÂNIEI NUMIREA RECLAMANTULUI PE UN POST DE PROCUROR CORESPUNZÃTOR MEDIEI OBŢINUTE."
l-am cunoscut pe colegul de pe locul 12 la testarea psihologica, daca imi amintesc bine este din zona Oltenia, Banat si vrea un loc in aceste zone.
stie cineva daca a avut loc sedinta azi la CSM?
In clasamentul de aici e pe 12 si e inscris la Tribunalul Brasov.
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2011
mrblaw, utilizator
locul 12 e inscris pe dolj. eu am inteles de la un alt coleg ca vrea ploiești sau targoviste, apoi am inteles ca ar vrea calafat. astea sunt informatiile mele
La judecatori locul 12- este din Brasov, si uitandu-ma pe harta presupun ca ar opta pentru Gheorgheni,Targu-Mures sau Tarnaveni.

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)