Ca in fiecare an, la mijlocul lunii mai, muzeele isi deschid portile pe parcursul unei nopti intregi, in cadrul evenimentului "Noaptea Muzeelor", ce are loc la nivel european. In Romania, in noaptea dintre 17 si 18 mai, aproximativ 100 de muzee isi asteapta vizitatorii in nocturna.
Newsletter avocatnet.ro: „Viitorul digital" și „10 de azi" Primești gratuit suplimentul de weekend despre impactul tehnologiei și cum să folosești AI, plus sinteza „10 de Azi" (L-V) cu cele mai importante știri și noutăți legislative. Rămâi informat, zi de zi și weekend de weekend!
Noaptea Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta si se afla deja la a noua editie. Evenimentul este patronat de Consiliul Europei, de UNESCO si de Consiliul International al Muzeelor (ICOM).
"Noaptea muzeelor este pandantul nocturn al Zilei Internationale a Muzeelor, care are loc intotdeauna pe 18 mai. Prin urmare, asistam la o dubla sarbatoare pe 18 mai 2013: Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor", se arata intr-o prezentare a evenimentului publicata pe pagina sa oficiala, unde se mai precizeaza ca aproximativ 3.000 de muzee din Europa celebreaza annual aceasta sarbatoare.
Afla de aici lista completa a muzeelor din Romania care vor fi deschise pentru public in aceasta noapte.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.
Noul AI Act generează confuzie în mediul de afaceri, companiile neștiind exact dacă și cum li se aplică aceste reglementări. Multe firme utilizează deja sisteme AI (chiar și fără să realizeze) și se expun riscurilor legale semnificative, cu amenzi care pot ajunge până la 35 milioane EUR sau 7% din cifra de afaceri globală, pe lângă potențialele daune reputaționale.
La curs, alături de Alin Popescu, fondator avocatnet.ro
și specialist cu peste 25 de ani de experiență în consultanță și antreprenoriat tehnologic, veți învăța să identificați sistemele AI utilizate în companie, să evaluați riscurile, să implementați măsuri de conformitate și să transformați obligațiile legislative într-un program structurat în 20 de pași.
Comentarii articol (2)