ACCES GRATUIT
Socata și dulceața de liliac, delicatese din Apuseni apreciate de străini
Este vremea socului, iar acolo unde primăvara a venit mai târziu...și a liliacului. Flori frumoase și parfumate, care pot fi transformate în preparate de excepție.
Articolul continuă mai jos
În Apuseni, de exemplu, gospodinele fac o dulceață fină. În plus, din soc, pe lângă răcoritoarea care ne amintește de copilărie, în Mureș se mai face și gin.
Văile Munţilor Apuseni au prins în această perioadă parfum de siropuri şi dulceţuri făcute din liliac. Moții îl transformă în delicatese apreciate inclusiv de străini.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Conform legislației în vigoare, este strict interzisă copierea, reproducerea, redistribuirea, republicarea sau orice altă formă de reutilizare a acestui conținut, integral sau parțial, fără consimțământul scris al avocatnet.ro. Nerespectarea acestor prevederi poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.
Comentarii articol (0)