avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz21

Activitate ionutz21

Discuție Prescris fapta
Ce mai pot face daca fapta sa prescris si am ramas cu datoria de la Anaf
va multumesc
Pot cumpara o casa daca am un titlu executoriu din 2011 iunie de la Anaf cu datoria de 21.555 lei
Răspuns la discuția Plângere contraventionalã
Amendă este din 2008 și am depus în 2012 că atunci am știut de amendă când am scos o adeverința de la fisc dacă fac recurs la hotărâre am vreo șansă că am drept la recurs timp de 15 zile amendă este de 400lei va mulțumesc
Am depus o plângere împotriva la procesul contravențional de la anaf și întrun final sa dat hotărâre în felul următor.
Respinge plângerea.
Admite excepția tardivitatii plângeri contravenționale invocată de instanța din oficiu.
Ce înseamnă ?
daca eu am la fisc datorie de 21.000lei si mia pus DATORIA pe CNP pot face contract de PRELUARE A DATORIEI cel care mia vandut mia firma mai pot face contract de preluare datorie ?
este valabil si la fisc daca fac prin notar ?
sa treca datoria pe numele lui la fisc se poate
va multumesc
Răspuns la discuția Hotarare definitiva
da figurez ca Administrator
Buna ziua
1.Daca mia venit Somatie impreuna cu Titlu executorie nr ... ptr ca sa datorez la fisc suma de 21.509lei cu toate ca nui din vina mea au dreptu de imi sparege usa de acasa cu toate ca stau cu chirie la primarie si nu am decat un tv si mobila .
Sau intai imi va pune bloc pe cont meu personal .
2.Eu am deschis proces ptr constatare anulare act la un momendat mia cerut sa traduc dosarul in italiana ca cei care mau inselat erau italieni si nu am avut bani de traducerea dosarului si am cerut renuntare la judecata in termenul art246 c.p.c ,mi sa inchis dosarul am vreo sansa sa fac ceva chear daca iam dat in judecata pe penal acuma pe cei 4 care m-au inselat am specificat art.472,art473 .art474 din codul penal si art 230 din legea 31/1990 a-s avea sanse sa scap de datoria care am sa le dau la fisc ?
va multumesc
Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea debitoarei din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului Tulcea. Prezenta hotărâre se va notifica DIRECŢIEI FINANŢELOR PUBLICE TULCEA ªI OFICIULUI REGISTRULUI COMERŢULUI TULCEA. Încuviinţează plata cheltuielilor de procedura în sumă de 232,65 lei si plata onorariului lichidatorului judiciar în sumă de 1900 lei pentru lichidatorul CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢÃ IANUªI MARIANA, din fondul de lichidare constituit conform art. 4 din Lg. nr. 85/2006. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 27 mai 2011
MIA VENIT ACASA NU STIU CE SA FAC
imi oreste bani din cont sau ?
ce pot face ca nu sunt nici in tara
ajung in 3 iunie
va multumesc