avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate Cezar augustin Dinu

Activitate Cezar augustin Dinu

intervenind reabilitarea, orice interdictii si decaderi dispar. Cazierul este curat. Cei de la scolile de politie sau jandarmerie ar putea cauta ALT motiv sa va respinga
o trimiteti pe fiica sa-si viziteze mama iar la intoarcere sa va aduca hainele...sau cumparati alte haine, online
nu ajuta in mod direct, dar poate motiva proprietarul sa se implice in relatia cu vecinii
puteti sesiza politia, ca orice cetatean . Puteti notifica, IN SCRIS , proprietarul solicitand reducerea chiriei pentru conditiile improprii de locuit (dupa ce studiati contractul de inchiriere, pe tema asta)
SA....SRL...II...PFA....orice entitate juridica de la care statul sa-si incaseze impozitele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
potrivit uneia dintre clauzele contractuale, aceasta notificare trebuie facuta cu un anumit termen inainte de ajungerea la termen a contractului....Nu exista nici o formulare tip.
exista riscul real, de a obtine aceasta demolare.....dar, asta se cere in instanta, iar dvs aveti posibilitatea de a dovedi cu orice mijloc de proba ca, la momentul edificarii magaziei, vecinul de la vremea respectiva nu s-a opus. Ar trebui sa verificati si inscrisurile de la documentatia cadastrala de intabulare.
In cazul unei institutii, orice persoana are atributii si competente specifice. Inlocuirea semnaturii de catre alta persoana se face atunci cand seful ierarhic, comun, deleaga atributiile de la o persoana la alta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU !...uzucapiunea inseamna stapanirea unui teren , pe o anumita perioada de timp, PENTRU CARE NU EXISTA TITLU DE PROPRIETATE....Partajul inseamna "ruperea" proprietatii intre persoanele care AU titlu de proprietate.
Răspuns la discuția Act de adjudecare apartament
DACA asociatia si-ar fi inscris in Cartea Funciara privilegiul cu privire la debitele celui executat silit, din banii obtinuti si-ar fi recuperat debitele....Dar, noul proprietar are dreptate sa ceara "stergerea" intrucat nu au fost inscrise in cartea funciara a imobilului pentru opozabilitate....El a cumparat "curat". Nici ceilalti proprietari nu pot fi obligati sa suporte aceste debite (si nu vor fi impartite intre proprietarii ramasi) care vor ramane in contabilitatea asociatiei