avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Catalina Apetrachioaei

Activitate Catalina Apetrachioaei

Cum poate fi obligat lichidatorul sa efectueze distribuirile sumelor cuprinse intr-un plan de distribuire, necontestat de creditori si in ce interval de timp este obligat sa faca platile?
in varianta posibila a respingerii cererii de reexaminare, taxa de timbru aferenta actiunii poate fi restituita?
Actiunea a fost anulata intrucat nu s-a facut dovada calitatii de reprezentant a conducatorilor institutiei publice! Cum se timbreaza cererea de reexaminare?
in situatia in care avem 4 categorii de creante- garantate, bugetare, cele prevazute de art 96 (furnizori ) si chirografare iar doua categorii aproba planul si doua categorii nu il aproba, cum se interpreteaza votul?
care este modalitatea cea mai eficienta de diminuare a salariului unui singur salariat al unei firme aflate in perioada de observatie, pentru a nu fi incadrata masura ca sanctiune disciplinara? S-a efectuat o astfel de diminuare prin decizie a administratorului special insa salariatul a formulat plangere la ITM iar inspectorul a dispus ca masura sa fie inregistrata in REVISAL.
cererea se timbreaza cu taxa de 8 lei si tj de 0,3 lei.
In functie de clauzele contractuale, Banca va declara exigibilitatea anticipata a creditelor , pasul urmator fiind obligatoriu demararea executarii silite daca creditul este garantat si de FNGCIMM ,intrucat pentru plata scrisorii de garantare Fondul solicita de regula dovada demararaii procedurii de executare silita a tuturoro garantilor - terti garanti. Daca debitoarea isi manifesta intentia de a depune un plan de reorganizare se poate decide suspendarea executarii tertilor garanti pe perioada derularii programului d eplati aferent planului de reorganizare, insa... pana la prima rata neachitata.
Deci, executarea silita a tertilor garanti este posibila oricand, renuntarea la beneficiul de discutiune si de diviziune fiind un motiv clar de respingere a unei eventuale contestatii la executare.
trebuie indicata corect adresa nicidecum datele de identificare din CI
la contractele de leasing creanta nu este scadenta, oricum toate creantele sunt verificate de catre administratorul judicar/lichidator.
"forma autentica" este data de inchiererea notariala intocmita de un notar public iar " atestat de avocat" este incheierea pe care o poate redacat un avocat in baza statutului profesiei.
Răspuns la discuția inscrierea tabel suplimentar
banuiesc ca va referiti la inscrierea creantei bugetare in tabelul suplimentar urmare a calcularii dobanzilor la aceste creante, in acest caz nu se achita nici o taxa de timbru, creanta bugetara fiind deja inscrisa iar in tabelul suplimentar ea este majorata.