avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate aldo_nick

Activitate aldo_nick

Discuție Numere expirate
Cum se probeaza punerea in circulatie a unui autovehicol cu nr expirate ? si daca la data actuala se mai poate pedepsi si cu amenda?
Discuție Legea 290/2003
Buna seara! Vreau o lamurire va rog frumos,
In urma unei incuviintari la executare a unei hotarari emisa de perfectura la Legea 290/2003, ANRP a facut contestatie.Instanta in baza ordonantei 10 din 28/02/2013,(ordonanta care nu mai exista)a admis in parte contestatia la executare ,si a anulat actelede executare intocmite dupa data de 28/02/2013,si a respins cererea de suspendare a executarii ,ca ramasa fara obiect.Am facut recurs si termen s-a stabilit in mai 2014.Hotarirea mai sus mentionata este data din data de 4/04/2013. Intre timp s-a efectuat executarea in sine in luna Martie,banii fiind de 3 saptamini la executor ,acesta spunind ca tine el banii pina la finalizarea procesului.Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot intra in posesia banilor inainte de termenul stabilit ca recurs si cum?
AVOCATUL MEU SPUNE CA AICI DOAR DUMNEAEI DECIDE SI CA CE SPUNE DOAMNA PROCUROR ESTE SFINT.AICI VAD CA NU SE IA IN CONSIDERARE NIMIC AICI ADICA LA BECLEAN.AICI UNDE NU PUTEM VORBI DE JUSTITIE.
DECI DACA DOAMNA VREA SA MA TRIMITA IN PUSCARIE ESTE SIMPLU PT EA!!!!!!!!!!
O persoana X este acuzata de furtul unui portofel,respectiv soferul unui autoturism care transporta o familie de la o localitate la alta.Familia era compusa din 4 frati si mama.la un moment dat se face o oprire si se bea o cafea .toata lumea se da jos .Cind se hotarasc sa plece din nou la drum,masina nu a mai pornit ,fapt pt care toata lumea se da jos si impinge la masina.unul din frati reclama furtul unui portofel.se face control nu se gaseste acel portofel.se suna la 112 se opreste din nou masina in trafic se face perchezitie ,nu se gaseste nimic.Cu toate acestea soferul este trimis in judecata ,si doamna procuror se jura pe toti sfintii ca v-a face puscarie multa.Ba mai mult astazi in proces s-a ridicat si a spus ca nu este de acord sa se audieze martorii aparatori ai presupusului hot ca anume nu au venit ca sa se amine procesul.
De aceea va rog sa ma invatati cum se poate stramuta acest proces caci se vede clar reaua intentie si in aceasta instanta este totul dupa cum dicteaza procurorul.
VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția contract de vinzare cumparare
Da am un avocat,acum am si posesia,si nu stiu daca cineva ,intr-o tara democrata in care dreptul la proprietate este aparat,ar putea sa ma oblige sa-i tin in continuare fara nici macar sa plateasca o chirie si cheltuieli de intretinere.In contractul de inchiriere se specifica clar data incheierii contractului.In baza contractului eu am preluat posesia.
Răspuns la discuția contract de vinzare cumparare
Tulburarea de posesie avind ca obiect al tulburarii ,lucrurile dumealor?
Va rog frumos sa ma lamuriti din nou in legetura cu problema mea:
Deci am cumparat un imobil am lasat fostii proprietari sa locuiasca in el mai bine de 6 luni dupa care am cazut de acord sa facem un contract de inchiriere pe inca 6 luni.
Inainte cu doua luni de finalul contractului de inchiriere eu i-am notificat sa paraseasca imobilul la data stabilita in contract ca am nevoie de acesta.Chiriasii nu au spus nimic ,dar m-am trezit cu un proces de anulare a contractului de vinzare cumparare ca cica vinzatorul ar suferi de tulburari de personalitate pe fond alcoolic.
S-a incheiat perioada de inchiriere,eu am fost cu martori si am luat imobilul in posesie,ei nu si-au luat lucrurile ,eu le-am depozitat intr-o magazie.
Sa-mi spuneti va rog frumos daca este posibil ca acesti (vinzatori chiriasi),sa ceara ordonanta prezidentiala pentru reintegrarea in imobil pina la solutionarea procesului de nulitate a contractului de vinzare cumparare?
VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Răspuns la discuția contract de vinzare cumparare
Va multumesc doamna Ioana ;Nu stiu daca ar avea suma dar sa speram ca nu se v-a ajunge pina acolo.
Răspuns la discuția contract de vinzare cumparare
da spune ca afost sub influenta bauturilor alcoolice
Răspuns la discuția suspendare proces
Dar la incheierea contractului de inchiriere pot sa-i evacuez?