avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaill

Activitate Mihaill

In urma unui proces colectiv ,instanta de fond in sentinta data a gresit numele a trei colegi.Acum urmeaza a se judeca recursul la Curtea de Apel. Cand , cum si catre cine pot face cererea de indreptare eroare?Multumesc.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata.De curand mi-a decedat un coleg de serviciu la varsta de 41 ani.In urma lui au ramas 3 copii minori cu virste de7,8 respectiv 11ani.Ce ajutoare pot primi minorii?Mentionez ca sotia colegului meu este salariata.
Buna ziua.Am castigat in instanta si posed forma definitiva si irevocabila a hotatirii curtii de apel intr-un proces privind drepturi salariale[al 13-lea salariu].Rugamintea mea este de a-mi raspunde cineva in cit timp trebuie sa ma adresez executorului si daca pina la executare se fac alte demersuri pt.solutionare.
Buna ziua.Am o scurta intrebare:care sunt societatile la care se va aplica OUG 36/2011?
Buna seara.Va rog sa ma indrumati pentru a obtine cit mai repede o noua carte de identitate(expirata).Se poate si in regim de urgenta?
Discuție FISA FISCALA
Pot directiona 2% din impozit de pe fisa fiscala catre Sindicatul din care fac parte?Cum pot fi folositi acesti 2%?
Conform contractului colectiv de munca pentru anii 2007,2008,2009 trebuia sa ni se acorde pentru munca ireprosabila cel de-al 13-lea salariu.Mentionez ca lucrez intr-o unitate de stat[CFR],cu pierderi anuale.Rugamintea mea este sa-mi raspundeti |-1. Daca cel de-al 13-lea salariu este dependent de raportul financar anual,si 2. In cit timp se poate formula actiune judecatoreasca pentru cistigarea acestui drept[6 luni sau 3 ani]prevazut de C.C.M? Va multumesc si va doresc sarbatori de iarna fericite!
Discuție curtea de apel
Recursul in interesul legii poate fi admis in urma sentintei data de Curtea de Apel,daca pentru aceeasi pricina ,in procese diferite au fost date solutii total diferite[la Curti de Apel diferite]?
Răspuns la discuția Curtea de Apel
sa inteleg ca pentru aceeasi cauza se pot da hotariri diferite ?[cauza a fost identica la Iasi, Constanta,Brasov,Craiova,Suceava,Buzau,Timisoara,Bacau ,dar cu verdict diferit la Iasi fata de celelalte].Rog sa-mi da-ti un raspuns daca mai pot ataca sentinta Curtii de Apel.
Răspuns la discuția Curtea de Apel
Daca pe aceasi problema au fost date sentinte diferite,la Curti de Apel diferite,[Brasov si Iasi] catre cine se poate face cererea de revizuire?