avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate fcostea

Activitate fcostea

Răspuns la discuția act aditional
Am inteles.

Multumesc inca o data pentru ajutor.
Răspuns la discuția act aditional
Va multumesc pentru raspuns.

Ma intereseaza clauza legata de remuneratie care ar trebui sa se modifice dupa un anumit interval de timp (de ex. 3 luni); ca sa ma asigur ca acest fapt se va produce doresc sa prind aceasta clauza in contract sau intr-un act aditional.

Discuție act aditional
Buna seara,

M-ar interesa sa stiu daca se poate incheia un contract (de munca) caruia sa-i fie atasat un act aditional care va intra in vigoare peste cateva luni de la data incheierii contractului de munca. In caz contrar, se poate macar stipula in contract o modificare care isi va produce efectele la cateva luni dupa incheierea contractului de munca?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie:
este vorba de o batrana imobilizata la pat pe care o ingrijesc (cumpar medicamente, pampersi, menaj, etc) (momentan in locuinta proprie insa fiul caruia i-a lasat mostenire cu contract de vanzare cump. casa, teren, etc doreste s-o alunge din casa) fapt pentru care intentioez s-o aduc la mine ca sa-mi fie mai usor a avea grija de ea.

Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia aceea de ingrijire batran si cui trebuie sa ma adresez si de ce acte este nevoie(cazul despre care mentionez, este in provincie); batrana poate beneficia de vre-un ajutor ceva din partea statului?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua,

Puteti va rog, sa confirmati daca beneficiaza de somaj un agajat care indeplineste perioada de cotizarea de min 1 an si si-a depus demisia cu acordul partilor?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția CUPON DE PENSIE
Buna seara,

Referitor la cupoanele de pensie, as dori sa stiu daca acestea se acorda indiferent daca persoana beneficiaza de pensie anticipata partial sau alt tip de pensie?

In cazul in care aceste cupoane nu vin impreuna cu mandatul postal, care sunt demersurile care trebuiesc intreprinse? In cazul in care au trecut cateva luni de cand s-a primit prima pensie iar cupoanele nu au fost primite nici pana in prezent, ce sugerati?

Totodata as mai dori sa stiu, daca se poate, care sunt beneficiile detinerii acestor cupoane.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
Dar a existat vreodata obligatia asta, aveti idee?
Deci nu trebuie sa cer autorizarea la BNR sau sa fac vre-o raportare in decursul activitatii?
Este vre-un text de lege pe undeva, in acest sens?

Multumesc pt ajutor.
Buna dimineata,

Ma intereseaza sa deschid un cont bancar -persoana juridica, intr-o tara care nu este membra UE. Puteti sa-mi confirmati, va rog daca exista obligativitatea sa fac vre-o notiicare/raportare catre BNR? sau sa am avizul de la BNR?
Daca da, va rog sa-mi confirmati si baza legala.

Multumesc frumos.
Interesul ar fi sa se poate achizitiona 100%.
Multumesc pentru raspuns.