avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters116948

Activitate ContSters116948

useruluiA&B: chiar dvs afirmati ,, Inca din primele luni masina a avut probleme cu cutia de viteaza,
Actiunea se poat deschide impotriva vanzatorului caci din povestea dvs se constata ca defectul exista inaintea achizitionarii masinii. Tot ei puteau constata defectul din fabricatie-caci alta explicatie la drumurile din service nu vad) Iar din Legea Noua a GARANTIEI daca o cititi in totalitate veti vedea ca va incadrati in alin. in care firma-vanzatorul se face vinovat de acel defect, mereu un dute vino, iar masina va fost vanduta viciat. Mi-e imposibil sa cred ca o masina noua, la 2-3 luni de zile se strica pe partea tehnica, e imposibil !!
Servus, recomandarea mea ar fi sa scrieti un email la ambasada romaniei din usa, e cea mai in cauza sa va dea raspunsul cel mai profesional in cauza dvs, dar in mare nu cred ca va avea vreo valoare la noi in Romania acea imputernicire incheiata in USA.
Salutari Americii. :)B-)
Stimate user : total de acord cu userul Lili.Ang este ultimul loc unde puteti gasi raspuns la intrebarea dvs, si la mijloc ar mai fi ca la o persoana total needucata, nu va puteti astepta la mai mult decat il duce capul. Parerea mea e sa-i intoarceti mesajul la loc de pe un numar anonim :stunned::sorry: dar iarasi nu cred ca ar avea vreun rost. B-) si apoi mai traim si in Romania, unde rata analfabetismului e in crestere. [ link extern ]
[ link extern ]
de preferat ar fi sa evitati, sau sa va schimbati numarul de telefon :stunned:

Sanatate multa va doresc si dvs si membriilor familiei in cauza. :O
Răspuns la discuția INTRPRINDERE INDIVIDUALA
In mare contabila dvs ar trebui sa se ocupe de ele, dar in mare raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs.
Toate cele bune.
Răspuns la discuția Permis suspendat
ciubuc a scris:

Salutare tuturor!Am o intrebare daca ma poate cineva ajuta sau indruma,in data de 01.09.2008 mi s-a ridicat permisul pt alcoolemie(0,53 la aparatul etilotest)si viteza de 144 pe DN E60,mi s-au recoltat probe biologice.am fost sa platesc taxa la IML Prahova pt grabirea rezultatului la analize dar mi s-a spus ca e prea tirziu ca deja factura de la analize a fost data mai departe.Pina in ziua de azi 28.12.2009 eu nu mai stiu nimic de dosar.Am mai revenit cu un telefon si acelasi raspuns nu sint fonduri.Care ar fi urmarile de pe urma acestei prostii ale mele si ce as putea face ?deja a trecut 1an si 5 luni.


Stimate user:
cel mai usor ar fii fost sa preveniti incidentul, totusi bautura fara alcool e inventata de ceva vreme B-).
Răspuns la discuția Fals si inselaciune in contract
paraipan a scris:

sfaturi nelalocul lor pentru persoana in cauza.
avocatii "hotului" in cazul de fata privesc senini... clientii lor au pus mana pe o suma frumusica si vor scapa nepedepsiti, ca deh..la noi justitia e oarba si oamenii legii interesati
si naivitatea asta o au doar oamenii de buna credinta
cu respect,dragos
;)
Răspuns la discuția Fals si inselaciune in contract
Stimate coleg, aveai raspunsurile mai sus daca ai fi fost mai atent, colega mea in cauza a primit instiintarea acasa de la CamNP, cum era si normal.
Iar eu unul am constiinta curata fata de alte persoane pe care din motive care tin de etica si profesionalism nu le pot da numele.
Bunavointa dvs .sa va citez: .,,De ce nu sunteti corect si nu prezentati situatia real asa cum eu am avut bunavointa sa o fac?!,, din pacate nu pot afirma pe acest blog mai multe, dar da e de apreciat totusi bunavointa dvs...oricare ar fi ea.
Subiectul deschis de mine, nu va ajunge nicaieri caci din pacate ,,traim in Romania,iar asta ne ocupa tot timpul,, ;)
Răspuns la discuția Fals si inselaciune in contract
Intr-adevar vanzatori au avut o foame de bani si de a da tepe imobiliare ceva de speriat, si notarul in cauza este de partea lor.

In concluzie inchei aici acest subiect.

PS: Multumesc tuturor pentru sfaturi caci am vazut ca au fost 606 vizualizari pana in prezent. Deduc ca acest subiect a fost de folos pana si vanzatorilor si d-nei notar, dar si tinerilor profesionisti in devenire.
Toate cele bune, si tie care acum citesti mesajul B-)
Doamnei amiraeliza,

evitati sa se ajunga la executarea silita, caci veti ramane in strada si cu imobilul vandut, iar la banca sfatul meu ar fi sa nu faceti imprumut.
Incercati pe o cale amiabila sa rezolvati problema dar fara a se ajunge prea departe.
Numai bine,
Răspuns la discuția Fals si inselaciune in contract
Stimate user r. gabi

eu nu acuz pe nimeni, si cu atat mai mult pe un user de pe acest site, nu am dat nume mai sus, si nici acuze, imi pare rau ca ati tras concluzii pripite.
Pur si simplu daca ati fi citit mai sus ati fi vazut ca d-nealui se referea la alt user mai sus, iar cand am descris dialogul de mai sus,-iarasi nu am dat nume. Pe viitor va rog sa nu imi mai rastalmaciti vorbele.
multumesc,