avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Activitate buburuza22

Activitate buburuza22

Buna ziua!

Ma confrunt cu urmatoarea problema.Este o firma care de un an de zile imi tot trimite adrese si-mi solicita tot felul de documente conf legii 544/2001, dar deja ma simt hartuita.Cum as putea sa scap de firma asta sau ce as putea scrie la finalulul raspunsurilor la adrese ca sa mai termine cu adresele?Multumesc anticipat!
Buna ziua!

Am o intrebare, care este cadru legislativ care prevede ca personalul auxiliar poate fi platit din banii de regie?Multumesc anticipat.
Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Sunt angajata in sanatate din iunie 2007 ca debutant .Pana in iunie 2010 am fost promovata la gradul 2 conform criteriilor de promovare.Din iulie 2010 am intrat in maternitate pt o perioada de 2 ani, chiar daca in iunie trebuia sa fiu promovata la gradul 1.Legislatia maternitatii s-a schimbat si cei 2 ani de CCC se recunosc atat in vechime in munca cat si in specialitate.In 2012 la intoarcere din maternitate am promovat la gradul 1 , in momentul de fata ar treb sa fiu promovata la gradul 1 A, dar juristul spune ca nu se poate decat la 3 ani de la ultima promovare, respectiv 2015, desi conform criterilor de promovare ar treb sa trec la 1 A la 6 ani si 6 luni vechime in specilitate.Va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii.Va multumesc anticipat.


O zi buna sa aveti!


Buna ziua!

Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si "alte indatoriri"?
Multumesc anticipat!
multumesc
Buna ziua!

Ma puteti ajuta cu un model de nota justificativa pt serviciile de la art 16 oug 34/2006?


Multumesc anticipat!

In anul scolar 2011-2012 am lucrat in invatamant fiind retribuita plata cu ora (sunt pensionata), decizia de numire pe acest post a fost de la data de 01.09.2011 -31.08.2012 . In baza ordinului ministrului invatmantului educatiei 5559/2011 modificat prin ordinul 5411/23.08.2012 este prevazut ca personalul didactic incadrat cu contract de munca pe durata determinata in regim de plata cu ora beneficiaza de concediu de odihna proportional cu timpul de lucru efectuat.
Am inaintat cerere catre directiune, dar refuza sa-mi plateasca concediul de odihna. Ce ar trebui sa fac pentru a intrat in posesia sumei aferente concediului?

Va multumesc anticipat!
Mi-am incetat activitatea (cadru didactic)in scopul pensionarii (pensie limita de varsta) la data de 1 septembrie 2012, dar am intrat abia acum in posesia deciziei de eliberare din functie, decizie emisa de catre Inspectoratul Scolar General.
Am urmatoarele intrebari :
- pt. adeverinta cu sporurile; din ce an trebuie trecute si pana cand?
- ca sa primesc pensia pe luna octombrie care este ultima zi de depunere a dosarului la Casa de pensii nedepunand dosarul inca deoarce decizia de eliberare din functie este din data de 28.09.2012?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua!

Am o intrebare: ce analize medicale se fac la intoarcere din CCC?Multumesc aniticipat!