avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate cabinet avocat Bogdan OLARU

Activitate cabinet avocat Bogdan OLARU

pai ati avut vreodata dreptul de a conduce auto suspendat?
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
da...asa e.
Răspuns la discuția Violare corespondenta
puteti face plangere penala la politie pt violarea secretului corespondentei conforrm art. 195 cod penal
Răspuns la discuția Recuperare copil
trebuie sa faca o actiune pentru exercitarea autoritatii parintesti de catre el si sa obtina hotararea sau o actiune pentru stabilirea unui program de vizitare.
puteti deveni tutorele ei print-o decizie de infiintare a curatelei de catre insntanta, la carerea dvs. In felul acesta dvs puteti deveni curatoarea mamei si implicita sa-i instrainati partea daca doriti. Daca mama dvs instraineaza intre timp partea sa puteti sa contestati actul printr-o actiune in constatarea nulitatii absolute a contractului pe motiv de lipsa de consimtamand valabil exprimat. Ooricine poate contestat o astfel de instrainare.
Discuție ANRP
are cineva idee cam cat dureaza executarea silita contra Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii de la punerea popririi pana la virarea efectiva a banilor catre creditor?
trebuie facuta actiune pt stabilire program de vizitare minor
cel mai usor puteti verifica in condica la arhiva daca titularul dr de proprietate al imobilului respectiv are vruen litigiu civil inregistrat la instanta in a carei circumscriptie teritoriala intra imobilul. puteti cauta dupa numele persoanei respective.
Discuție tva
Buna ziua! Trebuie sa platesc tva daca vand de pe societate un teren construibil la o valoarea mai mare de 35.000 de euro si in conditiile in care nu sunt ca declarat platitor de tva?
Răspuns la discuția citatie martor
Nu, se poate sa va fi citat din eroare