avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Ion Nicolaie

Activitate Ion Nicolaie

Care este actul normativ ce reglementeaza acordare salaiului si bursei de medic rezident
Cf Legii 393/2004 art 34 , indemnizatia va fi de pana la 5% din indemnizatia lunara a primarului pentru o sedinta ordinara , iar pt 1-2 sedinte la comisiile de specialitate se acorda separat ?
Persoana condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare in anul 2010 pentru acte de coruptie poate ocupa o functie publica in cadrul APIA ?
cine asigura salariul absolventului de medicina - licentiat care practica medicina in sistem privat , dar care










Cine asigura salariul medicului care practica medicina asistata ?






Buna ziua , contabila primariei traieste in uniune consensuala cu primarul de cca 10 ani . Totul merge ca pe roate : el primar , ea contabila ! Este normal ? Daca nu um putem demonstra aceasta situatie celor ce la ANI ?!???
Salariatii primariei pot folosi masina in interes propriu ? In fiecare dimineata si seara dar si in afara programului , masina primariei o duce si o aduce la seviciu pe contabila , dar si pe sotul ei (acesta nefiind salariatul unitatii ) . Este normal ? Intrebat primarul a spus ca nu are ce sa ii faca ! Chiar asa ?!:((
Va adresez urmatoarea intrebare : exista un cadru legislativ care sa interzica folosirea masnii primariei in scop personal ?
Disputa este cu secretarul , dumnealui sustine ca primarul nu beneficiaza de prevederile OUG 35/2015 . #-o
Absolvent al facultatii de medicina , licentiat neconfirmat in rezidentiat , unde poate si cum poate fi incadrat in munca ?
Exista un Ordin 527 /2011 al Ministerului Sanatatii care este frumos , dar ... din pacate nimeni nu este intersat pt a-l pune in practica . Exista si alte oportunitati ?
La primarie a avut loc o licitatie publica cu strigare la care au participat consilieri locali, rude de grad II ale consilierilor locali si …. fiica primarului care este administrator a unei asociatii a crescatorilor de animale din localitate . Tot in acea asociatie a crescatorilor de animale secretar este agentul agricol (functionar public ) … Este legal? Eu stiu ca nu , dar .. se pare ca la primaria noastra este legal . Ce pot face ?:">