avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate alexandradian_a@yahoo.com

Activitate alexandradian_a@yahoo.com

Răspuns la discuția SUCCESIUNE
Buna ziua, bunicul sotului nu era in acte.... a murit pe cand avea sotul meu cativa ani.
Tatal sotului in schimb, a murit acum 3 ani, dar nici el nu era in acte...
La succesiune, matusa spune ca trebuie trecut si sotul ei, deoarece are dreptul...
Discuție SUCCESIUNE
Buna ziua,

1. As vrea sa stiu cat ma costa succesiunea pt un apartament cu 3 camere in Bucuresti, deoarece a decedat bunica sotului meu si matusa lui vine din Canada sa faca actele, saptamana viitoare...... am inteles ca sunt costuri la 1500 - 1800 lei?

2. Apartamentul este pe numele bunicii decedate, tatal sotului meu a decedat acum 3 ani si au ramas mostenitori - matusa si sotul meu.
Ce parte i se cuvine fiecaruia?

Va multumesc din suflet pt ajutor!!!

O zi frumoasa va doresc!
Diana
Răspuns la discuția Plati fara chitante
Buna ziua,

S-a intamplat la fel si la blocul nostru, dar vina este a furnizorului, care nu mai emite facturi individuale, pana cand nu semneaza toti locatarii conventii si nu pun apometre.

Intrebarea mea este, daca poate furnizorul sa inchida apa, daca nu semnez acea conventie, in conditiile in care aceasta se plateste la modul explicat mai sus de catre utilizatorul florin0909 ?

In afara de platile pe care le fac catre o vecina din bloc, care preda banii Asociatiei, iar reprezentantul acesteia ii achita la Apa si Canal, eu mai achit rate lunare, printr-un grafic de esalonare, reprezentand restante. Daca furnizorul inchide apa din singurul motiv ca nu accept sa semnez conventia, mai am obligatia sa achit in continuare ratele, daca eu eram la zi cu platile catre furnizor si acesta totusi inchide din alte motive decat neplata?


Multumesc frumos,
Diana
Răspuns la discuția RATE VS POPRIRE la aceeasi banca
Urmeaza sa semnez un act aditional cu aceasta banca, pot cere sa fie inclus un articol in acest AA cu situatia in care vor exista sume castigate in instanta, (eventual mentionat dosarul care este pe rol) sa fie poprite doar din salariu cu 1/4 ?
Daca spuneti ca astfel nu mi se opresc si banii de rate pentru sumele poprite...
Buna ziua,

Daca am un credit ipotecar cu rate pentru urmatorii 20 ani si aceeasi banca va castiga un proces in urma caruia voi avea o suma de plata (pana in 4000 euro) aceasta suma va fi poprita la angajatorul meu cu un sfert din salariu sau se vor duce si banii pe care ii voi vira in contul ratei, la suma poprita?

Multumesc!
Buna ziua,

La completarea adeverintelor pentru salariati, nr meu de telefon trebuie mentionat, deoarece nu exista retea de telefonie fixa in societate si sunt singura angajata in postul de RU care poate da informatiile necesare despre angajati, pentru contractarea creditelor.

Ulterior, dupa ce aceste informatii sunt validate si creditul este acordat angajatilor respectivi, acestia au intarzieri la plata. Angajatii bancilor pot suna lunar la nr meu sa ma intrebe de datoria acestora si sa-mi ceara sa-i contactez?

Sunt cp 5 angajati in firma noastra, care au intarzieri la credite, si pt fiecare in parte sunt sunata lunar. Le-am cerut sa-i contacteze pe ei, dar mi-au spus ca este singurul nr la care pot suna, cel din adeverinta completata.
In decizia de incetare suspendare voi introduce un nou articol in care voi mentiona: incepand cu data 01.07.2015 sal se modifica de la 975 la 1050 si alt art pt urmatoarea modificare din ian 2016 cu urmatoarea majorare? si le voi raporta in ziua in care devine activ contractul?

Multumesc.
Aveam nevoie de confirmare, deciziile colective le raportez maine si AA am termen pana pe 27 iulie.

Cum ramane cu contractul suspendat din cic? Nu-l trec nici in decizie si nici nu-l raportez la itm pana la revenirea din cic?

Pt siguranta, daca il trec in decizia colectiva, dar nu-l raportez pana devine activ, e ok?

Multumesc tuturor!
Va multumesc pt raspuns.

Deci, in cazul contractului suspendat ccc il trec in decizie, dar nu il transmit in revisal pana la revenirea din cic?

raportarile catre ITM pot sa le transmit incepand de maine pana pe 27 iulie?
Buna ziua,

1. Contractele suspendate ccc se includ in decizia colectiva, sau se face AA la decizia de incetare suspendare (peste 2 ani)?

2. In cazul Deciziilor colective de modificare sal min/ec, azi este ultima zi de raportare la itm?
3. Pentru AA modif sal min, termenul este de 19 zile? Ultima zi de raportare este 27 iulie?


Multumesc,
Diana