avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate Amalia Dinu

Activitate Amalia Dinu

Răspuns la discuția INTABULARE
Multe multumiri, sper ca o sa mai am ce intabula. O sa fac demersurile necesare.
Discuție INTABULARE
Am cumparat un teren in anul 2007 care a costat 50.000 Euro (CREDIT BANCAR) in urma caruia am incheiat contract de vanzare cumparare la avocat. Doresc sa intabul terenul, ce trebuie sa fac avand in vedere ca vanzatorul este o persoana de rea credinta.
Discuție act aditional
act aditional la contractul de furnizare servicii medicale
val contract 210.000 lei, se suplimenteaza cu suma de 217.000 lei.
-suplimentarea este de 217.000 lei dar unii sunstin ca ar fi numai pe diferenta dintre sume. e real? multumiri
Discuție legea 77
Dupa notificarea expediata bancii, am primit din partea acesteia o adresa prin care , negasind alta solutie,invoca faptul ca avocatul nu a incadrat actiunea la art 5 din Legea 77 in sensul ca nu s-a solicitat prin notificare medierea la notar, decat sistarea popriri si celeorlate obligatii ce decurg conf.legii.Mentionez ca am fost executata silitt in urma cu 4 ani, deci casa mi-au luat-o atunci.Ce am de facut? Multumesc
As dori sa intreb daca, in instanta pot corobora darea in plata cu recuperare comision necuvenit si daune morale, avand in vedere amenintarile si hartuirea la care m a supus banca. Doresc sa ma reprezint singura in instanta. Credeti ca este portivit??
Multe multumiri.
Considerati ca este corect dpdv juridic, sa dau in plata un imobil pe care l-am cedat bancii acum 4 ani, bineinteles prin executare, sau trebuie sa ma adresez mai intai instantei pentru stingere datorie izvorata din credit, avand in vedere ca am poprire lunara si ipoteca pe un teren cu care nu am girat, doar il aveam in posesie la data executarii si pe care nu l-am putut vinde din aceasta cauza.
Răspuns la discuția Efecte legea darii in plata
Deci procedura de dare in plata trebuie efecuata si daca imobilul a fost luat de banca anterior sau exista o cale mai scurta, ma adresez personal ex. direct judecatoriei sau prin alta forma??
Buna ziua. As dori sa intreb daca, avand in vedere ca datoria catre banca, trebuie sa se stinga in momentul cedarii dreptului de proprietate asupra imobilului ipotecat, poprirea lunara virata bancii, poate fi recuperata sau efectul legii este doar de la data intrarii in vigoare. dpdv meu de vedere, nu am nicio vina ca piata imobiliara s-a devalorizat, ca atare ar trebui sa dau banca in judecata pentru recuperare debite necuvenite??? Sunt patru ani in care am virat lunar sume catre banca.Sa nu mai vorbim de modul in care m-au hartuit, stim cu totii cum procedau. Cu multumiri.
Am fost executata silit in anul 2013,mai exact banca mi-a luat apartamentul cu care am girat. Suplimentar m-am ales si cu porire pe salar si ipotecarea unui teren. Conform noii legi, pentru a sista poprirea si ridicarea ipotecii de pe teren, trebuie sa ma adresez unui notar, unui avocat sau pot sa depun singura la judecatorie notificare?