avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate julius jr

Activitate julius jr

Ca sa va raspund vali m! Am intrebat la data decesului daca mai este si DACA VA MAI FII CEVA DE PLATA???? si Dna Adm la data respectiva a spus ca nu si ca tot este ok! Tocmai dansa a cerut nr de telef in Caz ca apare ceva!!!! Dumneata crezi ca a procedat corect ca nu am fost anuntati in timp util??? Stia ca locuim la sute de km departare...deci...raman la ideea ca a fost rea credinta!!! Nu stiu ce venituri aveti Dvs de spuneti ca i o suma mica! Eu o consider abuziva si suma ..si legea!!! Dar asta este Romania!!! Nici Mort nu scapi de taxe!!!!
Multumesc frumos tuturor!Acum va rog sa mi spuneti cat de corecta e situatia! La decesul matusii am mers la Dna Administrator sa ne asiguram ca nu s restante la plată. Am lasat nr de telefon pt contact daca intervine ceva.( spagere conducta, intrare prin efractie...etc!)
1 ,De ce nu am fost contactati timp de 2 ani pt aceasta taxa! ,Nu am schimbat nr de telefon!
2-De ce ne cauti dupa 2 ani sa na spui ca avem de plata un total de 365,00 ron din care doar 175 e contravaloarea reala a taxei si restul penalitati?? Suntem de acord sa platim dar nu cred ca e corect sa platim penalizari pt un lucru de care nu am stiut! Se poate face ceva sa achitam doar contravalarea taxe asa cum eu cred ca e si normal??? Va multumesc!
Multumesc pt raspuns! Nu ,succesuunea nu s-a dezbatut,nici macar nu s-a deschis deoarece sunt ceva probleme cu nepotii! Ce nu inteleg eu este ca in lege nu scrie nimic de obligarea platii unui serviciu de care nu poti beneficia!! Pt ca acolo nu locuieste nimeni, nu face murdarie nimeni,etc! Va rog , care este articolul din lege care stipuleaza.asta??? Cu mii de multumiri!!
Matusa mea a decedat acum 2 ani! Avea in proprietate o garsoniera iar la data decesului avea totul platit la zi! Nu exista mostenitori directi,( fara sot supravietuitor si fara copii: deci nu mai locuieste nimeni acolo de la decesul ei! Acum administratora suna una din nepoatele decedatei spunandu-i ca trebuie sa plateasca 370 ron ( pt femeia de servici si renumeratie administrator)si imbunatatiri aduse intratii in bloc prin reparatia interfonului! Am citit legea 230/2007 actualizata in 2016 dar nu am gasit nici un articol care sa spuna ca un mort este obigat sa achite aceste servicii,! Va rog un raspuns,!! Multumesc!
Am cont salariu la Unicredit. Contul este euro- ron! Am lucrat in Italia, platit in euro. Am facut retragere numerar Euro la ATM Unicredit Italia. Nu la alta banca italiana . doar Unicredit. Revenit in tara am mers la Unicredit Romania pentru ca nu mai aveam suma care stim ca o am pe card! Am cerut extras de cont de unde am aflat cu stupoare ca functionara care incerca sa ma lamureasca {nu stie Italiana, dupa cum mi-a spus}, dar este numai vina mea ca nu am stiut sa-mi selectez moneda de retragere{ In Italia la ATM se fac doar retrageri in Euro}si printr-o minune salariul meu in euro s-a transformat in ron si apoi din ron in euro cu un comision de 3% pe tranzactie. Eu tastam RITIRO 500 Euro pe extras apare 529 Euro! S-a mai confruntat cineva cu problema asta??? UN sfat ,va rog din suflet, !!! Pe o perioada de aproape 7 luni lucrate in Italia Banca Unicredit mi-a mancat cateva sute bune de euro! Multumesc!
Buna ziua! Anul trecut am pornit la drum{strainatate} impreuna cu o presoana cu care lucrasem anterior {2014,2015} tot in strainatate! I-am cumparat biletul de avion din banii mei si am suportat pt ea si alte cheltuieli acolo{ bilet transfer avion,tren, autobuss}! Dupa 3 saptamani am fost sparate la alta locatie! Cand am revenit in tara{Septembrie 2016} am luat legatura cu ea sa-mi restituie banii! Recunoaste ca are sa mi dea bani{ mesaje pe facebook, whatssap} dar imi zice ca nu i-a mers bine si o sa ii restituie! Dar asa imi spune de 8luni! Intrebarea mea este daca pot face plangere impotriva acestei persoane la Politia unde domiciliez eu sau trebuie sa merg in Judetul unde domiciliaza aceasta persoana??? Nu locuim in acelasi judet!! Va multumesc! O zi buna!!
#-o#-o#-o
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am verificat!! Exista, indicator oprirea interzisa, dar la cca 100 de m mai departe de locul unde am oprit eu! Nu am ajuns la acel indicator! Vazand masini oprite ca intr-o prcare obisnuita, am oprit si eu pt a ma informa!!! eu imi fac impresia ca fiind singura masina care nu avea nr de DB......in mintea politistului local, s-a petrecut ,,ceva"!! Bun,sa zicem ca nu am fost atent eu,intr-un oras necunoscut nu cred ca as fii singurul care a procedat asa! Am fost de buna credinta ,am sunat,am cerut detalii.....De ce D_soara m-a indrumat de 2 ori sa caut agentul care a lasat hartia......asta este o enigma!!! Cunoscand legea{oare????},putea sa-mi ceara datele si sa-mi spuna:-Da Dle! A-ti gresit! Amenda este in cuantum de....!!! Intr-o lume normala asa era logic!!! Nu stiu ce sa cred!!! Va multumesc din suflet pt raspunsuri,sanatate si seara buna!!!
Multumesc mult! Stampila nu are sigur! Nr nu are doar data in care a fost pus in parbrizul masinii si numele{ nu prea citet } al agentului politiei locale care a completat hartia respectiva!! Este o hartie facuta la xerox ,gen cele de reclame cu instalare net sau diverse! Ca titlu scrie...-Politia Locala....Operator de date cu caracter personal nr.....
Buna ziua! Am mers intr-o localitate cu o matusa sa o duc la un spital{sanatoriu}! Necunoscand orasul am oprit in fata unui supermarket sa merg sa intreb de adresa unde trebuia sa ajung! Ca un facut matusa mea avea nevoie de o toaleta! Ideea este ca am oprit{parcat} circa 15 minute in fata acelui market,unde mentionez erau alte 10-15 masini parcate fara a ingreuna in vreun fel circulatia! La intoarcere am gasit in parbriz o hartie de la Politia Locala prin care sunt instiintat ca voi fii amendat pt parcare neregulamentara ca undeva mai sus exista un semn { eu nu am ajuns pana la el} care interzice acest lucru, si cu un nr de telefon pt contact! Am sunat constiincios la acel nr dorind sa aflu cuantumul amenzii {nu exista PV} ,unde mi-a raspuns o D_soara care nu mi-a spus cuantumul amenzii dar m-a indrumat sa caut agentul Politiei Locale care mi-a lasat instiintarea{ avea numele scris acolo} ,sa stau de vorba cu el si sa ma inteleg! Mentionez ca acest lucru s-a intamplat in Dambovita,masina mea avand nr de alt judet! Va rog mult sa-mi spuneti ce se poate intampla!#-o Unde puteam sa caut eu agentul politiei locale ,intr-un oras pe care nu il cunosc si cand trebuia sa ajung cu matusa la internare!!!????:OAm revenit cu telefon la nr lasat pe instiintare ,cu rugamintea de a ma lamurii,dar primind acelasi raspuns ,adica sa caut agentul care mi-a lasat instiintarea,am renuntat si am plecat acasa! La ce sa ma astept???Multumesc anticipat pt raspuns!!!!#-o#-o:O:sorry::sorry:
Discuție cazier judiciar
Buna seara! Va rog sa ma luminati cu un raspuns! Ma aflu in Italia si am nevoie de Cazier Judiciar! Exista posibilitatea sa il scot aici in Italia {si daca Da ,unde?},sau trebuie sa vin in Romania??? Va multumesc mult!!!