avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate Finexpert Grup SRL

Activitate Finexpert Grup SRL

Răspuns la discuția PFA si salariat - e posibil?
da, poate fi pfa expert contabil , de exemplu si angajat in acelasi timp la un agent economic. nu poate fi functionar public-este incompatibil.
asa este.la orc va va cere avizul ceccar pt a putea functiona pe acest cod caen
Răspuns la discuția program de gestiune magazine
nu stiu ce ar urmari un angajator de la un intrevievat atunci cand il intreaba care ar fi cele mai cunoscute programe de gestiune.oricum , cu un search pe google gasiti tot ce va intereseaza.
gasiti aici modalitati de desfasurare a profesiei de auditor financiar - ORDONANTA DE URGENTA Nr. 75/1999 republicată, Emitent : Guvernul Romaniei
Publicat in Monitorul Oficial din 22 August 2003 PRIVIND ACTIVITATEA DE AUDIT FINANCIAR


Răspuns la discuția afacere
depinde. daca sunteti constituit deja intr-o forma juridica sau nu , daca intentionati sa dezvoltati afacerea in mediu rural sau urban , sunt mai multe considerente.
Răspuns la discuția contabilitate
sunt de acord cu inregistrarea cheltuielii in avans, atata timp cat polita de asigurare nu se plateste lunar.
Răspuns la discuția masura 322
nu cred.sunt autoritati de management separate , sunt programe separate-pndr si por. nu am auzit sa se poata transfera proiectele spre finantare de la un program la altul.
Răspuns la discuția cheltuieli deductibile
Răspuns la discuția INLOCUIRE TERMOPANE
Daca unei imobilizari corporale, pe parcursul duratei de utilizare economica sunt efec tuate cheltuieli cu scopul repararii, reabilitarii, modernizarii etc., astfel de cheltuieli sunt denumite cheltuieli ulterioare.

Sfatul meu este acela ca astfel de cheltuieli ulterioare aferente unei imobilizari cor- porale trebuie recunoscute drept cheltuieli in perioada in care au fost efectuate.

Răspuns la discuția Fonduri Europene
rennoirea echipamentelor it - doar la aceasta se referea ca si obiectiv,nu? nu ca ar fi doar una dintre activitatile vizate de proiect. oricum , stiti si alta axa prin care se pot achizitiona doar echipamente it? in afara de por 4.3 si pos cce 1.1.