avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Ersin Dervis

Activitate Ersin Dervis

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua ! In urma demisiei nu beneficiati de ajutor de somaj, puteti insa depunde documentele pentru a fi laut in evidenta ca sunteti in cautarea unui loc de munca !
Buna ziua. O chestiune am de lămurit, intr-un proces de tăgadă a paternității, daca toate partile implicate recunosc, mai este necesara proba ADN? Unde se poate depune acțiunea , exista vre-o limitare in sensul ăsta? Sau se poate introduce acțiunea la domiciliul actual al celui care contesta paternitatea? Sau depinde de domiciliul mamei? Daca tatăl biologic vine cu întâmpinare mai sunt necesare infatisarile? Sunt necesari martori ?
Răspuns la discuția Verificare liste de plata
Domnu Amvirdan , raspunsul dumneavoastra este punctul de vedere al unui finantist , eu vorbesc din punctul de vedere al uni salariat care are un venit fix . Am avut o problema cu o companie de telefonie mobila (eu nu fac reclama spre deosebire de dumneavoastra) , am solicitat remedierea situatiei si s-a constatat ca fusese o eroare din partea lor , eroare care se repetase la mai multi abonati , o "mica" eroare de vreo 10 milioane(era inainte de denominare, deci si banii aveau alta voare) , si la fel ca dumneavoastra , senini mi-au zis ca s-a emis factura si ca o platesc si apoi mi se scad banii in plus din urmatoarele facturi , tinand cont ca valoarea medie a facturilor mele erau undeva la 800- 1,2 mil practic eu as fi platit cu un an avans , adica eu ma inglodam in datorii, (nu aveam suma respectiva la momentul acela) doar pentru a se folosi ei de banii mei pentru o greseala a lor . Am depus o solicitare de reziliere si La Revedere. Situatia in asociatie nu este la fel deoarece orice mica "ciupeala" s-ar aplica tuturor locatarilor pentru a nu aparea diferente si cate 5 lei de la fiecare apartament , la o asociatie cu 100 de apartamente , se aduna ceva bani in buzunarul administratorului.
Răspuns la discuția Acte proprietate, duplicate
Multumesc mult!
Buna ziua ! As dori si eu o informatie, care ar fi procedura de obtinere a unor duplicate pentru actele de proprietate al unui teren , actele le-am pierdut in urma unor mutari de la o resedinta la alta in decursul timpului. Mentionez ca terenul l-am obtinut in urma unei licitatii de la o primiarie ,am facut actul de proprietate la notar , intre timp piata imobiliara a cazut si n uam facut nimic cu terenul respectiv , acum as dori sa il vand si am nevoie de documente. Care ar fi procedura , unde ma pot adresa ? de unde incep? Va multumesc
Buna ziua !
Am si eu o intrebare , cum pot solicita o verificare a modului in care mi s-a calculat intretinerea , am o "discutie" cu administratorul , binenteles ca el zice ca a afisat intretinerea in fiecare luna , dar nu sunt convins de modul de calcul ! Ce pot cere? Un audit pentru asociatie ? unde fac solicitarea ? care sunt pasii , banuiesc eu ca daca e ceva nu-mi va arata mie de buna voie , mai ales ca nu sunt contabil sa pot deslusi eu toate documentele asociatiei. Va multumesc
Răspuns la discuția Tert poprit

Multumesc
Răspuns la discuția Tert poprit
nu mai apasati pe citeaza!

Pai daca-mi pune poprire pentru toata suma datorata , eu de la colaborator cu contractele pe care (posibil) sa le am (dar foarte bine poate fi desemnat alt expert, deci se poate sa nu mai am deloc contracte cu el) , voi recupera banii in 20 de ani ?
Răspuns la discuția Tert poprit
Tocmai am explicat ca nu exista un contract , colaborarea fiind sporadica , acesta aflandu-se pe o lista de specialisti dintre care se aleg periodic examinatorii ,asa ca .... vin cu o intrebare ce se naste din raspunsul dumneavoastra : Eu cum procedez in cazul asta ? Trebuie sa-l instiintez pe executor ca nu exista un contract de munca si nu am ce sa opresc ? Executorul poate popri conturile firmei mele pentru recuperarea sumei ?
Discuție Tert poprit
Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari servicii, conventii civile , cu experti din afara societatii care sa evalueze cursantii absolventi. In aceasta situatie am incheiat o conventie civila cu o persoana pentru 2 ore (atat dureaza examenul) , pentru o anumita suma , suma pentru care s-au retinut taxele datorate, taxe ce au fost varsate la buget. Persoana respectiva avea un credit neachitat , in urma unei hotarari judecatoresti persoana respectiva urmand a fi executata pentru recuperarea creditului , AICI vine partea interesanta , probabil executorul judecatoresc a solicitat un stagiu de cotizare pentru persoana respectiva iar printre cei care i-au platit taxele pe venit apare si societatea mea si am primit de la executor o instiintare ca firma mea este executata in calitate de tert poprit pentru recuperarea creditului , creditul este de 4000 de ron si a fost contractat in 2009 , firma mea a colaborat in 2014 cu persoana respectiva , colaborarile au fost sporadice (2 sau 3 in anul 2014) NU AM EMIS ADEVERINTA DE VENIT PENTRU OBTINEREA CREDITULUI , persoana nu are contract de munca , INTREBAREA mea este : executorul este indreptatit sa ceara recuperarea creditului de la mine ? In ce masura pot fi eu (firma mea) tert poprit ? Cum pot contracara acest fapt ?