avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Activitate gi-jane2

Activitate gi-jane2

Cand v-a dat cheile de la ap? De pa data aia datorati chirie
Puteti , da.
Nu au treaba cu casa părinților, dar corespondenta dvs piate veni acolo, daca veti avea mutatie, asta înseamnă un stres in plus pt parinti
Ar fi bine sa puneți pe cineva sa întrebe care știe românește, altfel dvs va interesați de mere, dsr aveti nevoie sa știți de pere.
Nu mai deschideti subiecte noi, continuati discutia începută!
Răspuns la discuția Datorii neachitate la timp
deci s-a notat saqrcina in cartea funciara. Nu aveti ce sa faceti decat sa cereti ininstanta sa se constate prescris dreptul la actiune si sa cereri ca instanta sa dispuna radierea. Parerea mea e ca va trebuie avocat.
Răspuns la discuția Datorii neachitate la timp
Pai ce vreti sa faceți daca pare ca nu aveti nicio problema?
Daca situația e identica, inseamna ca tot de un vecin e vb , persoana fizica si nu un spital. Întrebarea e ce ați facut ( pt confortul dvs) in astia zeci de ani?
Ce anume nu e clar in text?
Cand autoritățile nu se implica, ce va rămâne, e instanta. Contactați un avocat

Gutue Daniel a scris:

gi-jane2 a scris:

[ link extern ]

Multumesc frumos .Dar cine sa aplice aceasta lege am făcut sesizare la mediu și mi-au zis ca trebuie sa se ocupe poliția locală și primăria
Primăria mi-a zis ca nu știe ce sa facă am hârtie și la ei de mai bine de o luna nu am raspuns

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, răspundeți penal . Faceti o înțelegere de plata.
Cum adica probabil clientul nu stia ca e luata in leasing, de unde ar fi trebuit sa știe daca nu de la dvs? Fata de el e o inselaciune, fata de banca e abuz de încredere.