avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate alexandresu

Activitate alexandresu

Răspuns la discuția inselaciune sau delapidare
ART. 215^ Delapidarea
Însuşirea, folosirea sau traficarea, de către un funcţionar, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează, se pedepsesc cu închisoare de la unu la 15 ani.
În cazul în care delapidarea a avut consecinţe deosebit de grave, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.

nu va denuntati la politie.este foarte bine ca returntai suma.
de ce sa il ajute un divort,l-ar distruge si mai tare.
daca nu s-a depus plangere,de atat timp,nu cred ca va mai depune.inteleg ca ati ajuns la un consens si platiti in rate.e foarte bine.s-ar putea sa nu va faca plangere.vorbiti cu ei.

in caz ca va face plangere,sa va abgajati avocat,si aveti sanse sa primiti minumum pedepsei cu suspendare.

Răspuns la discuția inselaciune sau delapidare
recuperarea prejudiciul v-ar ajuta mult.da-ti mai multe detalii.
Răspuns la discuția coruptie sexuala?
eu pur si simplu nu inteleg,de ce,pe fiecare forum roamnesc,se ajunge de la un subiect de interes public,la acuze si jigniri venite din partea forumustilor.

partea cu animalele care fac sex in public,era mai mult o gluma,de aceea amm si ras.

e imi cer scuze pentru ce am scris,deoarece nu m-am facut inteles.din parte celorlalti nu astept scuze.va multumesc.
Răspuns la discuția coruptie sexuala?
cu tot respectul,aveti dreptate,doar ca domnul in cauza poate invoca necunostiinta varstei minorelor,daca fetele sunt mai bine dezvoltate si arata mai ``mari`` de 18 ani.

fiind student la medicina,eu i-as rcomanda domnului in cauza un consult psihiatric,complementar cu cel psihologic,deoarece nu cred ca este la prima sa fapta de acest gen.


intrati pe un forum psihologic si pe unul medical,sper sa va ajute.
minorii fiind interesati/curiosi, dpdv psihologic,multi se uita cu curiozitate la astfel de cazuri,asta nu inseamna ca la toate fetele le place asa ceva,cred ca la nici una.
Răspuns la discuția coruptie sexuala?
doamna/doamnisoara,Diana,totusi,depspre acele fete de ce nu spuneti nimic?nu credeti ca l-au instigat in vre-un fel?

si sa stiti ca animalele fac si sex in public,inca de ala cu perversiun.multumesc. :))
Răspuns la discuția coruptie sexuala?
ART. 202
Corupţia sexuală
Actele cu caracter obscen săvârşite asupra unui minor sau în prezenţa unui minor se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
Când actele prevăzute în alin. 1 se săvârşesc în cadrul familiei, pedeapsa este închisoarea de la unu la 7 ani.
Dacă faptele prevăzute în alin. 1 şi 2 au fost săvârşite în scopul producerii de materiale pornografice, maximul special al pedepsei se majorează cu 2 ani.
Ademenirea unei persoane în vederea săvârşirii de acte sexuale cu un minor de sex diferit sau de acelaşi sex se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

ULTRAJUL CONTRA BUNELOR MORAVURI SI TULBURAREA LINISTII PUBLICE - Infractiune care face parte din grupul infractiunilor care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala, prevazute in cap. IV, t. IX, art. 321, C. pen., partea speciala, si este fapta unei persoane care, in public savarseste acte sau gesturi, profereaza cuvinte ori expresii sau se deda la orice alte manifestari prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public ori se tulbura linistea si ordinea publica.


daca va da la poltie,vi se va intocmii dosar penal,daca fetele au 2 martori,sau daca ati fost prisn in flagrant de politisti

fapta e foarte greu de demonstrat.
trebuie sa fiti sigur ca el a falsificat semnatura,ca el a semnat in locul dmv.altfel ,va poate actiona in penal,pentru denunt calomnios.
eu va recomand,sa depuneti o plangere,dar sa nu mentionati cine a semnat,urmand ca anchetatorii sa fle pe parcursul anchetei,faptuitorul.
daca sunteti sigur,sau a recunosc cineva ca a semnat,mentionati acea persoana in plangere.

puteti face plangere chiar daca mai aveti un proces.
Răspuns la discuția nevinovat
eu personal sunt curios,on legatura cu incadrarea faptei.chiarr daca ar fi fost un act sexual oral,sunt aplicabile articolele 198 cp.?
Răspuns la discuția articolul 260
mergeti si declarati adevarul si gata.atat.altceva nu aveti de facut
Răspuns la discuția articolul 260
ar trebuii sa va angajati un avocat.nu stiu ce probe au anchetatorii impotriva dmv.poate vor doar sa va sperie sa recunoasteti,desii nu cred ca e asa.

oART. 260
Mărturia mincinoasă
Fapta martorului care într-o cauză penală, civilă, disciplinară sau în orice altă cauză în care se ascultă martori, face afirmaţii mincinoase, ori nu spune tot ce ştie privitor la împrejurările esenţiale asupra cărora a fost întrebat, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Fapta prevăzută în alineatul precedent nu se pedepseşte dacă, în cauzele penale mai înainte de a se produce arestarea inculpatului, ori în toate cauzele mai înainte de a se fi pronunţat o hotărâre sau de a se fi dat o altă soluţie ca urmare a mărturiei mincinoase, martorul îşi retrage mărturia.
Dacă retragerea mărturiei a intervenit în cauzele penale după ce s-a produs arestarea inculpatului sau în toate cauzele după ce s-a pronunţat o hotărâre sau după ce s-a dat o altă soluţie ca urmare a mărturiei mincinoase, instanţa va reduce pedeapsa potrivit art. 76.
Dispoziţiile alin. 1 - 3 se aplică în mod corespunzător şi expertului sau interpretului.

ar fi bine sa mergeti la politie si sa va retrageti marturia,recunoscand ca ati mintit si ca doriti sa declarati adevarul.

astfel veti scapa in cel mai rau caz cu o amenda,pentru ca fapta nu a produs efecte juridice.mergeti si vorbiti cu anchetatori.