avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate lupi69

Activitate lupi69

Buna seara.Locuiesc impreuna cu prietena mea,dar nu suntem casatoriti legal.Eu sunt angajat cu carte de munca,dar ea nu lucreaza.As dori sa-mi spuneti daca poate fi coasigurata pe asigurarea mea de sanatate,si ce acte imi trebuie. Va multumesc.
Răspuns la discuția Asigurarea de sanatate
Va multumesc frumos.
Buna seara.Prietena mea nu mai lucreaza si nici de ajutor de somaj nu mai beneficiaza.Anul trecut a platit contributia pentru sanatate din mana.acum trebuie sa-si inoiasca contractul cu casa de sanatae.intrebarea este De ce acte are nevoie pentru as inoi contractul cu casa de sanatate? Va multumesc
Răspuns la discuția pensie de boala gr.3
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția pensie de boala gr.3
Dar totusi nu stiu cum este cu legea asta,daca nu mai poti lucra,pentru ca ai depresie recurenta si iei niste medicamente de esti ca o leguma tot timpul si pe langa asta mai ai cataracta,cardiopatie ischemica,dischinezie biliara,spasmofilie,anemie feripriva, dar nu ai cotizat suficient la stat,inseamna ca tot nu ai dreptul la pensie?Si mai ramane o intrebare ;;Cine ar angaja o asemeneapersoana?
Răspuns la discuția pensie de boala gr.3
Va multumesc foarte frumos.
Buna ziua.Sotia mea are 49 de ani,are 14 ani vechime pe cartea de munca si din anul 2008 este diagnosticata cu depresie medie recurenta,are numeroase internari la psihiatrie si este sub tratament neintrerupt din 2008.As dori sa stiu daca vechimea pe cartea de munca este suficienta sau care este minimul de ani de cotizare in aceasta situatie? Va multumesc.
Buna seara.Imi fac dosarul de pensie de boala.Medicul de familie mi-a cerut un formular tip pentru a-mi trece pe el bolile pe care le mai am.As dori sa stiu cum se numeste exact formularul si de unde il pot procura in Sibiu.Va multumesc.
Răspuns la discuția concediu medical
va multumesc frumos
Buna seara,am fost operat (interventie chirurgicala principala E00706-REZECTIA SUBMUCOASA DE CORNETE NAZALE,BILATERAL) am primit 5 zile concediu medical pe perioada internarii si inca 7 zile dupa externare.Intrebarea mea este daca mai am dreptul sa prelungesc concediul medical?si cu cate zile?operatia a fost efectuata in a doua zi de internare.Va multumesc