avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate Alyna23aug

Activitate Alyna23aug

Buna seara.Va rog sa ma ajutati intr-o privina si anume: am cumparat un tonomat de cafea in urma cu o luna de zile de la cineva in baza unei facturi.Ambele suntem societati. Zilele trecutr mi s-a defectat tonomatul si cand l-am contactat pe vanzator mi-a zis ca imi inchide telefonul, fara sa imi repare tonomatul.De atunci nu imi mai raspunde la telefon.Mentionez ca in realitate am platit un pret mai mare fata de cel din factura.Nu mi-a dat nici un certificat de garantie la produs ci doar factura.Cum pot sa il trag la raspundere pe vanzator? va rog tare mult daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Lucrul imens difera de la instanta la instanta, in functie de cate dosare ai in sedinta si in acelasi timp precum spunea si colegul mai sus depinde si de tine, daca vrei sa termini treaba de la sedinta la sedinta sa nu te aglomerezi stai si pana la 5-6 in instanta.Atunci cand esti la inceput este foarte greu dupa sedinta, fiindca teoria acum trebuie sa o pui in practica!Este greu dar frumos, nici nu ai timp sa te uiti la telefon pana la ora 4, mananci pe fuga:) si seara vrei doar sa dormi:) ma identific perfect in ceea ce spunea colegul anditaru.Intr-adevar este un soc cand vezi cat este de munca, foarte multe chestii de facut dar te motiveaza alte lucruri: salariul, concediul ti se respecta, lumea te respecta, inveti foarte multe lucruri zi de zi!
Toti au impresia ca munca grefierului se rezuma doar la consemnarea in sedinta, insa adevarata munca este dupa ce se termina sedinta, cand ai atatea lucruri de facut si mereu esti contratimp si trebuie sa le faci pe toate la timp, ca vine urmatoarea sedinta si e de preferat sa nu te aglomerezi din acest motiv se sta la instanta peste program.
Muncesti mult ca si grefier insa cand iti place ceea ce faci totul se schimba.
Sarbatori fericite tuturor!

buna ziua va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: in august am cumparat un autoturism inmatriculat in romania si am avut asigurare pana astazi.pot face asigurare pe numele unei persoane in varsta ca sa platesc mai putin?mentionez ca autoturismul nu l-am inmatriculat deocamdata pe numele meu e inca pe numele vechiului proprietar.va rog sa ma sfatuiti ce pot face ca sa pot circula in continuare.
Răspuns la discuția demisie
am gasit deja un alt loc de munca, nu ma intereseaza sa beneficiez de somaj deocamdata.
Răspuns la discuția demisie
incepand cu data 1.08.2013 mi s-a incheiat contract pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile, fiindca anterior eram pe o alta functie cu contract determinat.
Răspuns la discuția demisie
Va multumesc pentru raspuns, asa voi proceda.
Discuție demisie
Buna ziua, in prezent lucrez in cadrul unei firme si sunt in perioada de proba de 90 de zile, in cazul in care doresc sa imi depun demisia pot pleca fara nici un preaviz?cele 90 de zile nu au expirat inca
Va multumesc
Răspuns la discuția Pontaj societate
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Buna ziua.Am o intrebare: pontajul lunar al unei societati trebuie sa fie completat manual sau il pot completa si pe calculator?Este anevoios la sfarsit de luna sa stau sa calculez orele la 200 de angajati?Va multumesc
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Cred ca vom fi foarte multi candidati.Pentru ce instanta ai optat?