avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate johnpescar

Activitate johnpescar

Răspuns la discuția Restante intretinere
Vreodata ati achitat vreo penalitate de intarziere de cand locuiti acolo ?. Vedeti chitantele mai vechi ale vecinilor dvs. , daca constatati ca acestia achita o suma pentru debit iar aceasi suma se scade si din penalitate, inseamna ca penalitatile se evidentiaza dar nu se incaseaza.
Legislatia asociatiilor de pe mapamond precizeaza unde trebuie depuse un set de acte pentru a fi recunoscuta acea entitate juridica. In Legea 114/1998 se preciza initial ca actele sa se depuna la judecatorii. Ulterior, s-a infiintat un birou al unui judecator delegat odata cu aparitia O.G. 44/1996 , actele trebuind depuse la ,, organul financiar local pe raza caruia se afla situata cladirea ''. Toata legislatia urmatoare precizeaza acelasi loc unde se depune setul de acte adica : ,, organul financiar local ...'' .
Dumneavoastra ati inregistrat asociatia de LOCATARI care se numeste ,, ASOCIATIA DE PROPRIETARI '' pentru ca asa apare denumirea in declaratia depusa pentru eliberarea CUI-ului, in ghilimele. Normal trebuia sa inregistrati ASOCIATIA DE PROPRIETARI depunand actele care trebuiau sa ajunga pe masa unui judecator. Acel judecator constata de fapt daca dumneavoastra va incatrati ca persoana juridica non profit (?). Organele fiscale au dreptul sa inregistreze asociatia in baza unei incheieri sau hotarari a unui judecator, acesta verifica scopul infiintarii si daca a fost respectata toata legislatia aferenta.

In concluzie trebuie sa depuneti actele la ,, organul financiar local '' sau la judecatorie pentru a fi recunoscuti.Acest lucru este precizat in toata legislatia din Romania.
Mai nou : pentru partea verticala de teava comuna se stabileste un pret actualizat , se imparte la cati proprietari sunt ( inclusiv cel care vine nou ), pentru ca fiecare trebuie sa puna ,,pe masa'' o suma egala.
De ce nu luati tabelul afisat de la avizier , dupa care sa faceti o copie xerox ?. Bineanteles,ca il puneti la locul de unde l-ati luat .
Răspuns la discuția Platim sau nu teava din beci ?
Daca omul spune ca la debransare legala tevile au fost sudate in forma de dop , inseamna ca a mai ramas cineva pe acolo care foloseste caldura din teava. Furnizorul are dreptate cand va spune ca trebuie sa va reparati proprietatea.
Răspuns la discuția Tevi comune de caldura
Se plateste caldura pentru subsoluri necompartimentate.
O sa primiti lamuriri complete de la Apaterm dupa ce acestia trimit un reprezentant la asociatie si intocmesc o situatie asupra datoriilor dvs. . Problema este daca proprietarii recunosc acele debite pentru a putea trece mai departe sa incheiati un contract cu acel furnizor. Vedeti ca salariatii Apaterm au inceput sa incaseze bani la domiciliul fiecarui consumator vine cineva cu chitantierul din usa in usa. Daca incheiati si conventii de plata nu o sa mai aveti nici un stres.
Pot fi obligatisi trasi la raspundere numai daca faceti in scris o reclamatie adresata primarului dvs. ales. Scrieti o reclamatie cu cuvintele dvs. si cereti sa se ia masuri.
Odata spuneti ca hotararea judecatoreasca dispune de plata suma de 1300 lei , pe urma achitati aceasta suma in cateva transe totalizand 8600 lei. De ce nu spuneti suma exacta care a fost calculata pe listele de plata incepand cu urmatoarea luna dupa hotararea judecatoreasca si sa nu ne mai ametiti cu ce ati achitat dvs. ?. De fapt inteleg ca pe dvs. va intereseaza daca intr-un an se poate aduna suma de 9000 lei de platit. Pentru o garsoniera nelocuita este imposibil.
Nu impiedica nimeni pe proprietarii nemebri sa faca o cerere de adeziune si sa o depuna in ziua cand este convocata adunarea generala, in timpul sedintei. Nici sa formuleze o cerere de iesire din asociatie dupa numai cateva zile dupa ce s-a tinut sedinta , nu ii impiedica nimeni.