Nu am incheiat, doar am fost si am intrebat si mi s-a spus ca ei nu inapoiaza banii. Dar am fost nevoita sa fac reparatiile, deoarece imi ploua in casa. In plus, a fost o furtuna care a smuls sarpantele vecinilor si cuiele mi-au gaurit izolatia si au smuls si tabla de pe coama blocului si a trebuit sa refac partial izolatia si sa pun tabla la loc
Buna ziua. Anul trecut am izolat termic terasa apartametului, deoarece locuiesc la ultimul etaj. Pana acum nu am primit nici un raspuns de la asociatie pentru returnarea banilor, acum intentionez sa merg mai departe. In primul rand as vrea sa stiu cum se formuleaza cererea pentru returnarea banilor catre asociatie (am un lapsus imens) apoi as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa recuperez macar banii pe materialul pus in oprea. Va multumesc.
Buna ziua! Am un fost angajat, pensionat din 1999, care imi cere acum o adeverinta de venituri nete din perioada 1985-1990. In perioada susmentionata, societatea avea alta denumire (a devenit SA in 1992). Am cautat statele de plata, dar sunt trecute total retributii, concedii de odihna, contributia de pensie 2-3%, retineri si total drepturi. Imi puteti spune cum anume sa formulez adeverinta asa incat sa corespunda cerintelor?
Multumesc!
Cam in felul asta si fac adeverintele; in carnetele de munca sunt trecute o parte din sporuri sub forma de fractie, asa ca pe perioada respectiva nu dau adeverinta, dar specific lucrul asta. Multumesc!
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un model de adeverinta de sporuri pentru pensionare. Mai am o intrebare: pentru adeverinta de sporuri, la cap. venit brut se ia venitul brut cu sau fara concediu de odihna (in lunile cand e cazul)? Multumesc.
Am un angajat care a iesit la pensie in 1999 si vrea o adeverinta din care sa reiasa de ce exista diferente intre tarifarul din cartea de munca si bruturile din adeverinta data deja. mai exact, cei de la casa de pensii i-au cerut o dovada ca in perioada 1985-1990 a lucrat program prelungit de 10-12 ore. gasesc undeva un model de astfel de adeverinta, sau cum sa formulez adeverinta?