avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate flori54

Activitate flori54

Bună seara!
În 1991,fiind cadru didactic în localitatea în care locuiesc, am primit în folosinta 50ari teren din rezerva de stat.
În urma cu ceva ani am încercat sa obțin titlu de proprietate pt acel teren și mi s.a spus ca nu se poate fiindcă am primit acel teren doar în folosința.
Pe de alta parte eu știu ca după minim 30 de ani de plata impozit poți sa faci demersuri sa devii proprietar al acelui obiectiv(casa sau teren).
Acum eu vin și întreb dacă, după mai bine de 30 de ani nu pot obține titlu de proprietate pt acel teren care, repet, mi s.a spus că mi.a fost atribuit în folosința, habar n.am in baza carei legi?
Și întreb nu doar pentru mine ci și pentru alti colegi care sunt în situația mea.
În speranța că am fost destul de clara,aștept un răspuns din partea dumneavoastră și va mulțumesc!
Mulțumesc frumos!

POPA GHEORGHE a scris:

Toaletarea este deci in sarcina firmei de distributie energie elecrica.

Nucii sunt ai noștri, puși în fata casei noastre dar pe domeniul public și firele electrice deranjate sunt cele care traversează satul și la care sunt racordați consumatorii casnici.
Mulțumesc!
Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent?
Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent electric. Când e furtuna ți.e groaza sa te uițî sa vezi ce se petrece. O vecina a cerut ajutorul primăriei dar degeaba.
N.a venit nimeni.
Cine are obligația toaletarii pomilor în aceăsta situatie?
Primaria sau electrica?
Mulțumesc!
Discuție Rog lamurire.
Bună ziua!
Eu am lucrat 20 de ani în tara și 5 ani în Italia ca îngrijitoare bătrâni. Acum am varsta pensionarii și as vrea sa știu dacă exista posibilitatea adăugării anilor lucrați în Italia la cei lucrați în tara in stabilurea pensiei. Mulțumesc mult!
Buna ziua!
O prietena a avut o fiica in Bruxelles si a fost accidentata mortal pe trecerea de pietoni. Ea nu era casatorita si muncea acolo la o firma care are un lant de magazile. Sigur ca toate transporturile fetei dupa accident s.au facut cu salvarea.
Acum i.a venit familiei sa plateasca aproape 700 euro pt ca s.a folosit salvarea, si fata fiind moarta, nu mai putea plati.
Intrebarea mea este daca sunt/pot fi parintii obligati sa plateasca acei bani, fiica lor fiind majora(30ani)? Pot fi obligati parintii sa plateasca orice alta taxa care ar putea veni pentru fiica lor?
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Multumesc frumos!
Buna ziua!
Mi.am construit o casa la un drum national. La marginea drumului e un sant peste care ar trebui sa.mi fac un podet sa pot intra in curte. Domnii de la primarie imi spun ca am nevoie de autorizatie desi eu stiu ca vecinii mei nu si.au facut autorizatie pt podete.
Acum eu va rog sa.mi spuneti daca e obligatorie acea autorizatie. Daca fac podetul fara ea, ce risc?
Multumesc mult!
Asta a făcut sora mea care a stat cu mama.
Eu locuiesc la 60 km distanță și mergeam acasă doar în vizită.