avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Activitate rody_pinti

Activitate rody_pinti

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am facut sesizare la Primarie si au spus verbal că se va schimba locația căminul până la punerea în funcțiune (la racordare). Aștept și răspunsul în scris și modificarea. Vă mulțumesc mult!
Buna ziua! Muncitorii mi-au explicat că in respectivul camin se realizeaza racordarea prin mufare la conducta stradală, dar peretii nu vor fi betonati. Ei zic ca nu vor exista pierderi, dar ma gândesc și pentru viitor când lucrarea se degradează.....

Vă mulțumesc pentru răspuns!
Să înțeleg ca dacă eu am fântâna făcută de zeci de ani in acel loc, vecinul va trebui să respecte distanta legală? Menționez că el a făcut căminul (groapa) la 2 metri de fântâna mea. Vă mulțumesc mult!
Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua publica de canalizare
Buna ziua! Ma intereseaza daca la repartizarea pe post in invatamant are prioritate nota peste 7 de la titularizare nationala 2012 sau nota 6,25 de la titularizare judeteana 2018
Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil, iar la 1 septembrie ma intorc la servici. La cate zile de cand depun eu dosarul de renuntare CCC trebuie sa depuna tatal dosarul de preluare CCC? Mentionez ca la 1 septembrie copilul va avea 11 luni doar. Multumesc!
Buna ziua! Daca in acest moment mă aflu in CCC iar in septembrie mă angajez în învatamant cu contract de 12 luni, pot reveni iarasi in CCC din luna noiembrie? Dar odata ce am suspendat contractul determinat,ma mai pot intoarce la munca? (De exemplu: mă angajez în septembrie, în noiembrie raman în CCC si ma intorc la munca in mai pe acelasi contract)
Răspuns la discuția Concediu de creștere copil
Sa înțeleg ca dacă merg la serviciu pana nasc pot lua mai multe zile de 42 după naștere?
Bună ziua! Urmează sa nasc și mă interesează cate zile pot rămâne libera de la serviciu după naștere dacă Sotul va rămâne în concediu de creștere copil? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția parcare concesionata
Multumesc!