avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate dumutaadrianred

Activitate dumutaadrianred

Buna. In cazul in care ai un ceas care contorizeaza consumul de apa rece, de ce trebuie achitat si pierderile care sunt scrise de asociatia de proprietari? Si sunt taxate suta la suta. De ex. proprietarul are 5mc apa rece , la asociatie apare inca odata 5 mc pierdere. Dar normal, daca ai contor nu ar trebui sa platesti cat consumi? Ca si celor de la Enel, gaz etc.
Discuție Datorii consum
Buna. In cazul in care un proprietar are o datorie fata de asociatia de proprietari pentru cheltuielile de consum si proprietarul face o cerere de reclaculare a sumei si a penalitatilor iar noua conducere a asociatiei de proprietari dupa calculare arata ca datoria este mai mare cu circa 500 de lei fata de actuala datorie. La discutiile avute cu presedintele asociatiei de proprietari , persoana restanta ii spune ca daca aceasta e suma totala inseamna ca si alti vecini care au restante ar trebui sa beneficieze de acelasi sistem de calcul, dar presedintele asociatiei a raspuns ca proprietarul nu poate cere asa ceva. Si ca un eventual proces in instanta nu ar rezolva nimic si ca nici in instanta nu pot cere calcularea tuturor restantantelor si celorlalti proprietari pentru ca acest calcul se face individual. Deci pana la urma daca proprietarul a cerut niste recalculari , se trezeste cu vreo 500 de lei in plus. Asta nu e inselaciune? Daca la acest proprietar au fost gasite astfel de diferente, nu ar trebui calculate toate restantele si altor restantieri?
Discuție Bursa de studiu
Buna. Daca un student a aplicat pentru o bursa de practica in strainatate iar acesta are niste datorii la finante, iar problema ar fi ca studentul trebuie sa isi deschida un cont bancar pentru ca ajutorul financiar pentru bursa ii va fi virat in cont. Intrebarea mea este daca cei de la ministerul de finante va face proprire pe cont chiar daca banii proveniti sunt pentru a face practica. Multumesc
este posibil ca o persoana care are 1 an de inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii si un termen de 3 ani de incercare, sa primeasca o noua suspendare? Multumesc
In cazul unei sentinte definitive, cu executare, in cat timp se emite mandatul de arestare sau de a duce persoana in arestul politiei?
Domnu avocat, ma puteti ajuta va rog cu aceasta nelamurire?
Răspuns la discuția Depunere concluzii
Fiind distanta mare dintre judetul in care se judeca cauza si judetul unde locuieste inculpatul, instanta nu ar tine cont de semnatura? Va multumesc si apreciez sfaturile dumneavoastra.
Depunerea de concluzii scrise, acestea se pot trimite si prin fax catre instanta care judeca cauza? Sau trebuie depuse personal?
nu se poate vb despre prescriptie?
Va rog sa imi oferiti un raspuns deoarece e urgent. Multumesc
inselaciune art. 215 alin. 1 , 2 , 3 , vechiul cod