avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Happyend

Activitate Happyend

Multumesc!


ynocentta a scris:


Este neclara situatia cum ati devenit proprietar ,presedintele nu va elibereaza adeverinta..


Situatia este clara, eu am devenit proprietar in urma unei licitatii, la care am adjudecat imobilul respectiv.
Presedintele imi refuza eliberarea unei adeverinte fara datorii daca eu doresc sa tranzactionez mai departe apartamentul (sa-l vand). Momentan nu e cazul, dar daca va veni momentul, nu vreau sa ma impiedic de aceasta restanta de 18.000 lei, as vrea sa o rezolv din timp, fara sa fiu nevoita sa o achit ca sa o recuperez ulterior de la asociatie.
Asa cum vad lucrurile, suma aceasta urmeaza a fi distribuita fiecarui membru al asociatiei in parte. Poate fi imputata presedintelui in vreun fel?
Buna ziua! Care este cea mai simpla cale prin care reprezentantii asociatiei de proprietari pot fi obligati sa rezolve legal situatia datoriilor fostului proprietar al imobilului (care sunt afisate si la avizier)? Mentionez ca apartamentul a fost adjudecat la licitatie, liber de sarcini, in 2015. Datoriile fostului proprietar sunt imense (peste 18.000 lei), iar in eventualitatea in care doresc sa tranzactionez apartamentul presedintele nu imi da adeverinta fara datorii, desi eu am platit intretinere din momentul in care am devenit proprietar. Multumesc!
Răspuns la discuția Duplicat certificat de divort


Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:


NU EXISTA CERTIFICAT DE DIVORT ci doar sentinte sau incheieri.


Exista certificate de divort, sunt emise de primarii.
Va multumesc!
Multumesc! Nu exista lichidator judiciar (nu a fost cazul), iar arhiva a fost expediata catre compania mama intr-o alta tara. Iar acolo nu am cui sa ma adresez pentru completarea adeverintei tip, nu am contacte, adresa etc.
Nu exista o institutie a statului care sa imi emita o dovada a veniturilor? ANAF?! Toate declaratiile au fost depuse si toate taxele platite la timp.
Buna ziua,

Carei institutii ma adresez pentru a obtine adeverinta de venit pentru indemnizatia de crestere copil cand una din societatile la care am lucrat pana in martie 2019 s-a radiat? Copilul s-a nascut in august 2019. Multumesc!
Răspuns la discuția Executari silite
Firma la care lucrati nu trebuie sa fie de acord, sunt obligati sa infiinteze poprirea daca primesc adresa de la un executor judecatoresc.
Noul proprietar datoreaza impozit din momentul in care devine proprietar al imobilului. Dvs. aveti dreptul de a solicita restituirea sumelor achitate in plus.
@Ares_3
Daca nu a purtat lantul in timpul somnului, nu inteleg ce relevanta are aceasta informatie in situatia data. Intr-adevar, doamna nela oana nu a mentionat ca lantul s-ar fi rupt in somn, eu doar am dedus logic acest lucru citind mesajele dumneaei. Poate imi scapa mie ceva, va rog corectati-ma.
A purta un lant in timpul somnului nu inseamna obligatoriu ca il veti si rupe, ci doar ca se poate intampla accidental acest lucru, si asta banuiesc ca i s-a intamplat si doamnei. De aceea se incadreaza asta la "utilizare necorespunzatoare" din punctul meu de vedere. Ganditi-va doar ca exista lanturi cu care te poti chiar sugruma in timpul somnului!
Nu stiu de ce ati vazut Dvs. ironie in postul meu, incercam sa dau exemple de situatii in care nu e normal sa porti un lant la gat, situatii pe care nu le veti regasi mentionate intr-un certificat de garantie.