avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate ANAMARIA11

Activitate ANAMARIA11

Discuție SUCCESIUNE
IN CAZUL IN CARE AMBII PARINTI AU DECEDAT CUM ESTE MAI BINE SA FACEM SUCCESIUNEA la judecatorie sau la notar, care este temenul limita pentru asta si ce costuri implica.Ce inseamna exact termenul de tranzactie succesorala la judecatorie. Mentionez ca suntem doi frati care am mostenit averea parintilor , mama decedata in 2000 si tata in februarie 2012.
Răspuns la discuția demisie
Cererea de demisie se poate depune oricand doriti la secretariatul unitatii, cereti numar de inregistrare si studati ce aveti stipulat in CIM , in cazul demisiei.
Vezi Legea 53/ 2003 cu modificarile si completarile ulteriaore art 81.
Cate ore lucreaza un medic ( 7 ore sau 8 ore) care face parte din comitetul director al spitalelor si in ce lege este precizat.
care sunt legile care reglementeaza concediile de odihna in sectorul bugetar
Răspuns la discuția CUMUL DE FUNCTII
sectorul bugetar
Răspuns la discuția salarizare
Buna dimineata, multumesc pentru raspunsul promp.
Da , ma refer in domeniul bugetar, mai concret la legea unica de salarizare.
Discuție salarizare
care sunt ultimele modificarii,reglementarii in domeniul salarizarii
Ce salariu se acorda pentru persoanele contractuale in cazul cumului de functii.
Mai precis, cum se calculeaza salariul celui care beneficiaza de cumul de functii raportat la salariu celui pe care il inlocuieste, avand in vedere ca vechimea este mai mica la persona care inlocuieste fata de postul aflat in statul de functii, temporar vacant.
In cazul suspendarii contractului individual de munca in baza concediilor medicale, salariatul pe acesta perioada nu beneficiaza de zile concediu de odihna???
Concediile medicale peste 30 de zile intrerup contractul individual de munca al salariatului, se raporteaza in REVISAL? , in ce lege este stipulat acest lucru daca este asa ,
multumesc mult pentru informatie