avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Activitate ELENA LOREDANA TANASE

Activitate ELENA LOREDANA TANASE

Răspuns la discuția executari silte
Cel mai bine ar fi sa predati leasing-ul inainte de a termina ratele, pentru a nu fi inmatriculat autoturismul pe numele dvs. Odata ce veti figura cu acel bun mobil, veti putea fi executat silit.
Formulati actiune de divort si aveti posibilitatea ca pe care de ordonanta presedintiala sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs. pana la ramanearea definitiva si irevocabile a sentintei de divort. Contactati un avocat si aveti toate sansele sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti si domicilul minorului la dvs.
Ceea ce spuneti dvs. nu inseamna ca aveti un dosar de executate silita,aflat pe rolul unui birou de executor judecatoresc.Sfatul meu este sa contactati de urgenta un avocat, care sa vada care este situatia reala, pentru ca din ceea ce relatati nu este totul pirdut. Cat despre evacuarea imobilului nici nu se pune problema, cel putin pentru momentul actual.
Răspuns la discuția URGENT!!! VA ROG
Daca debitoare este societatea nu veti fi executat asupra bunurilor mobile si imobile proprietate personala.
Puteti face plangere penala pentru a pentru ca sunt buz in serviciu sau puteti face o sesizare catre banca angajatoare, dar aceasta din urma nu va va ajuta foarte mult.
Răspuns la discuția notificare executare silita
Executarea silita se poate face fara notificare, faptul ca va notificat inseamna ca va mai acorda un termen in speranta ca veti achitade buna voie sau creditorul dvs. nu are titlu executoriu impotriva dvs. si atunci pentru al obtine in instanta era necesara notificare dvs. Daca nu are titlu atunci mai dureaza.
Răspuns la discuția Certificat de grefa
In primul rand daca debitoarea detine imobilul in coproprietate cu fratele ei va spun daca executorul n-a facut-o ca nu se poate executare silit imobilul decat in urma unui partaj in instanta.In al doilea rand interdictia de instrainare se face de executorul judecatoresc prin notarea in cartea funciara a imobilului a somatie imobiliare. Executorul trebuia sa va spuna mai multe.
Răspuns la discuția un recurs respins.
NU trebuie decat sa solicitati prin intermediul unui executor judecatoresc incuviintarea executarii silite la instanta competenta. Inteleg ca nu au trecut 3 ani ca sa fie presris dreptul de cere executarea.
Foarte importanta este data la care a avut loc vanzarea la licitatie. Puteti formula contestatie la executare si eu va sfatuiesc s-a faceti, avand in vdere ca este totusi casa dvs. si trebuie sa luptati. Pentru acest lucru luati legatura cu un avocat, dar care sa stie ce trebuie facut in aceasta faza a executarii silite.
Cu siguranta executorul va solicita debitorului achitarea cheltuielilor deexecutare, respectiv onorariul sau si avansul creditorului. In final va da pentru ca contractul incheiat intre credtoare si executor constituie titlu executoriu, iar plata a fost facuta dupa formarea dosarului de executare.